Timișoara câștigă la Bacău în ultimele minute

Meci aprig disputat duminică seara, la Bacău, în optimile de finală ale Cupei României, bănățenii reușind o nouă victorie în fața echipei pregătite de Eden Hairi. Spre deosebire de meciul din campionat, însă, disputa a fost mult mai echilibrată, oaspeții apropiindu-și victoria în ultimele 3 minute.

Băcăuanii s-au aflat într-o permanentă cursă de urmărire timp de 45 de minute și, după ce bănățenii au condus în prima repriză și la 4 goluri, având două goluri avans la pauză, au egalat în minutul 46, prin Maksimov. Mai mult, băcăuanii au trecut în avantaj în minutul 50, după un gol înscris de Anton, iar finalul a fost pe muchie de cuțit. Când mai erau 3 minute din meci, la 24-24, Anton și Sadovyi au comis două faulturi de eliminare, lăsându-și echipa în dublă inferioritate numerică și acolo s-a decis soarta partidei. Principalul artizan al victoriei oaspeților a fost Marius Sadoveac, one-man-show, și din inter dreapta și de pe extremă, acesta înscriind mai bine de jumătate din golurile Politehnicii. Din păcate, am asistat din nou la un spectacol de proastă calitate al băncii tehnice timișorene, veșnic nemulțumită de arbitraj, comportament sancționat doar cu un avertisment în minutul 39.

CSM Bacău – SCM Poli Timișoara 24-27 (11-13)

Bacău: Tamaș, Freiwald, Crăciunescu – M. Cotinghiu 7, Anton 5, Maksimov 3, Tudorancea 3, Păunică 1, Drăgan 1, Păunescu 1, Tărîță 1, Serhel 1, Sadovyi 1, Bologa, G. Cotinghiu, Gal. Antrenor: Eden Hairi.

Timișoara: Tcaciuc, Varo – Sadoveac 15, Marjanovic 3, Milosevic 3, Fenici 2, Orbovic 2, Irimescu 1, Cîmpan 1, Păiuș. Antrenor: Pero Milosevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *