Dezondământ previzibil în ultimul sfert de finală al Cupei României la handbal masculin

CSM Focșani a completat, duminică după-amiază, careul de ași al Cupei României la handbal masculin. Echipa pregătită de Sandu Iacob s-a impus previzibil pe terenul divizionarei secunde CSU Craiova, la capătul unei partide pe care a controlat-o în totalitate, pe parcursul căreia a condus și la 15 goluri.

Cred că am profitat la maximum de culoarul pe care l-am avut și ne-am jucat șansa. E o performanță frumoasă pentru echipa din Focșani, suntem foarte bucuroși de realizare și sunt convins că toată lumea va avea beneficii de pe urma participării la Final Four-ul Cupei României – clubul, antrenorii și jucătorii. În calitate de antrenor, felicit pe toată lumea care a contribuit la această calificare și ne vom bucura de fiecare moment pe care-l vom trăi în compania unor echipe cu nume grele în handbalul românesc. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

 

A fost un meci foarte greu, după cum mă așteptam, cu o echipă foarte bine pusă la punct. Deși adversarii n-au folosit o parte din titulari, cei care au jucat au făcut față cu brio și s-a văzut diferența de valoare dintre cele două echipe. Sunt bucuros că am ajuns până în această fază, îi felicit pe cei de la Focșani și le urez multă baftă la Final Four. Cătălin Popescu (antrenor CSU Craiova)

CSU Craiova – CSM Focșani 23-34 (11-19)

Craiova: Gheorghiță, Gheorghe, Lupitu – Ianăși 7, Gușatu 4, Iovănescu 3, Mănescu 3, Rușeanu 2, Luntraru 1, A. Păun 1, Ciorogaru 1, Budoiu 1, M. Păun, Iacov. Antrenor: Cătălin Popescu.

Focșani: Marocico, Cloșcă – Hrimiuc 5, Sladic 4, Moisă 3, Hagiu 3, Miroiu 3, Pătru 3, Eros 3, Grămătic 3, Rață 2, Popa 2, Rotaru 1, Posa 1, Năstasie 1, Popovici. Antrenor: Sandu Iacob.

Așadar, echipele care vor disputa Final Four-ul Cupei României (9-10 martie 2019) sunt Steaua București, SCM Poli Timișoara, Dinamo București și CSM Focșani. Faza finală se va desfășura pe o perioada de trei zile, iar localitatea unde se vor disputa jocurile din cadrul fazei finale a Cupei României va fi stabilită în urma tragerii la sorți. În urnă se vor introduce 4 bilete, echipele calificate la Final Four vor extrage fiecare câte un bilet. Echipa care a extras din urnă biletul cu numărul 1, are prima drept de organizare. În cazul în care refuză, echipa care a extras biletul cu numărul 2 are drept de organizare a Final Four-ului, ș.a.m.d. Dacă niciuna dintre echipe nu-și va aroga dreptul de organizare, localitatea de desfășurare va fi stabilită de F.R.H..

Foto: Ionuț Greere (Sportul Doljean)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *