Liga Zimbrilor / Steaua obține la Bacău a unsprezecea victorie – foto și declarații audio

Steaua București a câștigat duminică, la prânz, cel de-al doilea meci al primei etape a returului Ligii Zimbrilor, impunându-se cu 30-27 pe terenul lui CSM Bacău. Beneficiind de o bancă mai lungă, de numeroasele greșeli ofensive ale adversarilor, dar și de un Ionuț Iancu în mare formă, bucureștenii au intrat cu patru goluri avans la pauză.

Citește mai mult

Bacăul suferă, dar obține a doua victorie în Liga Zimbrilor / Imagini și video-declarații

Cel de-al treilea joc al etapei a IX-a din Liga Zimbrilor a opus două echipe din partea inferioară a ierarhiei, despărțite de numai un punct înaintea partidei de la Bacău, dintre CSM și U Cluj. Un meci în care Ionuț Ramba și Dragoș Iancu au revenit în sala în care au debutat în primul eșalon, din păcate fără spectatori.

Citește mai mult

Liga Florilor / Vâlcea se gândește să schimbe antrenorul, Sandu Iacob e pe lista fostei campioane

Începutul de sezon al echipei SCM Râmnicu Vâlcea n-a fost tocmai pe placul conducerii clubului oltean. Fosta campioană a fost eliminată din Cupa României în sferturi, la aruncările de la 7 metri, după care, în campionat, a remizat acasă cu Craiova și a învins destul de greu pe CSM Deva.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Cu un finiș mai bun, Bacăul învinge clar Timișoara

CSM Bacău a câștigat luni seara ultimul meci al zilei din Liga Zimbrilor, 30-26 cu SCM Poli Timișoara, bifând a cincea victorie a sezonului și trecând deasupra liniei retrogradării. Victoria ar putea părea surprinzătoare prin prisma locurilor ocupate de cele două echipe, 6 Timișoara și 13 Bacăul, însă valoarea loturilor anunța un joc echilibrat.

Citește mai mult

Steaua s-a răzgândit și a reziliat amiabil contractul cu Sandu Iacob

Relațiile contractuale dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și antrenorul Sandu Iacob s-au încheiat, în sfârșit, pe cale amiabilă, după un litigiu din care ambele părți au avut doar de pierdut. Reamintim că, în vară, tehnicianul a solicitat încetarea colaborării pe cale amiabilă.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Clubul Steaua îl va repune pe Sandu Iacob în funcția de antrenor principal

La solicitarea noastră, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București ne-a remis un punct de vedere vizavi de litigiul cu antrenorul Sandu Iacob, pierdut la instanțele Federației Române de Handbal. Vă prezentăm integral răspunsul pe care l-am primit, cu mențiunea că clubul militar precizează că-l va reinstala în drepturi pe Sandu Iacob.

Citește mai mult

Comisia de Apel a decis: Sandu Iacob este în continuare antrenorul Stelei !

Comisia de Apel a Federației Române de Handbal a decis miercuri să respingă apelul clubului Steaua București împotriva Hotărârii nr. 499/14.10.2020 a Comisiei de Memorii din cadrul FRH, în contradictoriu cu antrenorul Sandu Iacob. Mai mult, clubul militar este obligat la plata sumei 2.193,34 lei.

Citește mai mult

Steaua e din nou în conflict cu un antrenor

Clubul Sportiv al Armatei Steaua pare să se specializeze în conflicte cu foștii săi antrenori. După ce a pierdut litigiul cu Viorel Mazilu, în urma căruia s-a ales și cu interdicția de a face transferuri gruparea militară are acum ceva de împărțit cu fostul căpitan al echipei naționale, Sandu Iacob.

Citește mai mult

Încă o plecare de la CSM Bacău, echipă ce nu are încă antrenor principal

CSM Bacău rămâne fără unul din cei mai experimentați și reprezentativi jucători ai săi. Extrema dreaptă Alexandru Tărîță (foto, 30 de ani) a decis să plece la CSM București, acolo unde va lucra sub comanda lui Eliodor Voica, tehnician cu care a mai colaborat la Știința Municipal Dedeman Bacău în perioada 2011-2014.

Citește mai mult

Record de goluri marcate într-o repriză la partida Steaua – CSM Bacău / Declarații Sandu Iacob și Adrian Petrea

Prima partidă a etapei a 17-a a Ligii Zimbrilor s-a disputat joi seara la Chiajna, într-o atmosferă intimă, așa cum foarte bine a caracterizat-o comentatorul TVR Cristian Mîndru. Steaua s-a impus fără mari probleme în fața Bacăului, moldovenii fiind la a șaptea înfrângere consecutivă.

Citește mai mult