Liga Zimbrilor / Final tensionat în sala ”Rapid”, cu două cartonașe roșii

Cea de-a doua etapă a returului Ligii Zimbrilor a programat luni și marți două partide, la Timișoara și în capitală. Dacă la Timișoara Poli s-a impus fără probleme în fața Clujului, 38-30, mărind diferența dintre ultimele două clasate și pluton, în sala ”Rapid” am avut parte de un joc aprig.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / ”Bomba” sezonului a explodat la Baia Mare

Prima etapă a returului a programat în această săptămână ultimele trei partide. Joi, la Vaslui, vicecampioana Potaissa Turda s-a impus la limită, vineri, CSM Focșani a câștigat acasă cu Poli Timișoara, iar sâmbătă, la Baia Mare, campioana Dinamo a suferit prima înfrângere în campionat,

Citește mai mult

Marți se trag la sorți optimile Cupei EHF masculine – care sunt urnele valorice

Marți, de la ora 12.00, la Viena, va avea loc tragerea la sorți a partidelor din faza optimilor de finală ale Cupei EHF masculine. România are trei echipe calificate în această fază – CSM Focșani, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda. Federația europeană a dat publicității luni cele două urne valorice.

Citește mai mult

INTERVIU / Bogdan Rață (CSM Focșani): Am muncit permanent pentru a ne depăși condiția, fiindcă s-a crezut în noi și nu ne oprim aici

Aflată la sezonul de debut în cupele europene, CSM Focșani a izbutit să ajungă în faza optimilor de finală, după ce a eliminat lidera campionatului islandez, Haukar. Vă oferim un interviu cu golgheterul echipei moldovene în returul din Islanda, pivotul Bogdan Rață.

Citește mai mult

CSM Focșani și Minaur Baia Mare s-au calificat în optimile Cupei EHF

România are cel puțin două echipe calificate în optimile de finală ale Cupei EHF masculine (fostă Challenge), în urma partidelor disputate sâmbătă seara de CSM Focșani și Minaur Baia Mare în manșa secundă al turului al treilea. Ambele echipe s-au calificat la limită, cu același scor cumulat al celor două manșe.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / CSM Focșani a obținut a opta victorie

Penultimul joc din ultima etapă a turului Ligii Zimbrilor s-a disputat miercuri seara, la Focșani, acolo unde gazdele de la CSM n-au avut mari probleme în fața penultimei clasate, U Cluj, pe care au învins-o cu 31-24. Venită la Focșani cu doar 11 jucători, echipa ardeleană a condus cu 4-2 în minutul 8.

Citește mai mult

Aron Kristjansson: N-am fost suficient de inteligenți în câteva situații-cheie pe final

CSM Focșani a debutat cu victorie, 28-26, în prima manșă a turului al treilea al Cupei EHF, împotriva echipei islandeze Haukar. Vedeta echipei oaspete a fost chiar antrenorul ei principal, Aron Kristjansson, fost internațional islandez (85 de selecții), dar și fost selecționer al țării de origine.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii în deplasare pentru Steaua și Focșani

Două meciuri din două etape diferite s-au disputat miercuri seara, în Liga Zimbrilor, ambele devansate datorită participării celor de la Minaur Baia Mare și CSM Focșani în Cupa EHF. Potaissa Turda și-a luat o pauză mai mare fiindcă întâlnește o puternică echipă din Kosovo, națională pe care România n-a putut-o învinge în preliminariile europenelor.

Citește mai mult