Trifunovic înscrie de 11 ori, iar SCM Craiova întrerupe șirul înfrângerilor

După patru înfrângeri consecutive în partide oficiale, două în campionat și două în Cupa EHF, SCM Craiova a cunoscut din nou gustul victoriei, pe terenul codașei CSM Galați. În partida contând pentru ultima etapă a turului Ligii Florilor, echipa pregătită de Bogdan Burcea nu a avut, însă, viață ușoară. În prima repriză, cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 27, când scorul era 9-9, oltencele reușind trei goluri consecutive pe final de repriză. Craiova s-a desprins la 18-13 în minutul 44, dar a fost rândul gazdelor să înscrie de trei ori la rând, după care echipa olteană a luat din nou un avans de cinci lungimi, 22-17 în minutul 55, care s-a dovedit decisiv pentru o victorie mult așteptată. De remarcat faptul că jumătate din golurile echipei învingătoare au fost reușite de sârboaica Jelena Trifunovic. Victoria de la Galați o urcă pe SCM Craiova pe locul 5, în timp ce CSM Galați rămâne pe singura poziție direct retrogradabilă a Ligii Florilor.

CSM Galați – SCM Craiova 19-22 (9-12)

Galați: Șerban, Anghel – Cioaric 6, Balaban 4, Livrinikj 4, Clisu 1, Cîlici 1, Sheiko 1, Stroia 1, Conache 1, Marcu, Șelever, Andrița, Bokaric, Gogu. Antrenor: Valeriu Costea.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Trifunovic 11, Ianăși 5, Șelaru 2, Nikolic 2, Seric 1, Fachinello 1, Tănasie, Gjorgjievska, Ion, Colac, Tătar, Vizitiu, Costa. Antrenor: Bogdan Burcea.

Foto: SCM Craiova Handbal Feminin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *