CSM Făgăraș detonează bomba etapei în Liga Zimbrilor !

Surpriză de proporții în prima etapă a anului din Liga Zimbrilor ! CSM Făgăraș, echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, a învins clar lidera la zi a campionatului, luând o importantă gură de oxigen. Partida nu a început sub cele mai bune auspicii pentru echipa ardeleană, CSM-ul din capitală conducând cu 5-2 în minutul 7, 8-5 în minutul 12 și 12-11 în minutul 22. La acest ultim scor, echipa lui Adrian Petrea a înscris nu mai puțin de 6 goluri consecutive, intrând la pauză cu 5 goluri avans. Mai mult, ardelenii au mărit ecartul la 7 goluri, 23-16 în minutul 45, după care oaspeții nu au reușit să se apropie la mai puțin de 4 goluri, formația din Făgăraș obținând o victorie pe cât de surprinzătoare, pe atât de importantă.

O victorie împotriva liderului la zi este întotdeauna o plăcere, cu atât mai mult pentru noi, o echipă ce astăzi se află în partea de jos a clasamentului. Îmi felicit jucătorii pentru determinarea pe care au arătat-o în partida din seara aceasta și pentru că au respectat sarcinile trasate pentru acest meci. Adrian Petrea (antrenor CSM Făgăraș)

CSM Făgăraș – CSM București 29-24 (17-12)

Făgăraș: Vîlceanu, Vasile 1 gol – Ungureanu 9, Huta 7, Vancea 4, Bejinariu 3, Constantinescu 3, Turcu 2, Capotă, Popia, Leordean, Dedu, Roșca. Antrenor: Adrian Petrea.

București: Krupa, Lazăr – Teixeira 4, Onyejekwe 4, A. Esteki 3, Pozzer 3, Ramba 2, A. Rotaru 2, Militaru 1, Georgievski 1, Sampaio 1, Șomlea 1, Bera 1, Mănescu 1, Tioumentsev, S. Esteki. Antrenor: Paulo Pereira.

Surpriza începutului de an handbalistic… la Făgăraș!

Nu doar că ați câștigat, dar ați făcut-o cu stil!Felicitări băieți!

Publicată de CSM Făgăraș – Handbal pe Miercuri, 30 ianuarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.