CSM Tîrgu Mureș câștigă duelul primelor două clasate din seria D a Diviziei A feminine / Declarațiile antrenorilor Mihaela Evi și Sebastian Tudor

CSM Tîrgu Mureș a obținut duminică seara, pe teren propriu, cea de-a paisprezecea victorie consecutivă a sezonului, în partida cu cea de-a doua clasată din serie, Crișul Chișineu-Criș. Gazdele au avut o primă repriză foarte bună, în care au condus și la 11 goluri (18-7, min. 25), încheind primele 30 de minute cu un avans de 8 goluri. Oaspetele au început cursa de urmărire în repriza secundă, reușind să se apropie la 21-24 în minutul 50, însă nu au putut pune sub semnul întrebării victoria mureșencelor.

Ne-am motivat exemplar pentru această partidă, iar prima repriză a fost una extraordinară, cu o viteză foarte bună de joc. Am și uitat să mă uit la scor, iar la un moment dat când m-am întors spre tabelă eram la 10 goluri diferență, pur și simplu m-am bucurat de reușitele sportivelor mele. Mă bucur din suflet și că mesajul meu a fost bine înțeles de spectatori și că la Tîrgu Mureș, în sala de handbal, nu se aud huiduieli, indiferent de adversar. O lecție de fair-play cât o victorie. Le mulțumesc! Mihaela Evi (antrenor CSM Tîrgu Mureș)

 

Din punctul meu de vedere, a fost un derby doar pe hârtie, atât timp cât s-au întâlnit două echipe cu obiective diferite, inclusiv la mărimea lotului de jucătoare, al nostru fiind net inferior. Noi suntem mândri că am ajuns aici cu o echipă micuță, având plăcerea jocului, iar spectacolul nostru din a doua repriză, cu două aeriene Klimek – Boldor, nu a fost întâmplător. Acest lucru denotă că suntem puși la punct cu un handbal modern și plăcut spectatorilor. Sincer, după o primă repriză mai puțin reușită, știam că vom reveni cu forțe proaspete și vom arăta un plus în disciplina tehnico-tactică. Acumulăm experiență treaptă cu treaptă, iar o calificare la un turneu semifinal ar însemna pentru noi o realizare imensă. Felicit echipa din Tîrgu Mureș pentru victorie! Sebastian Tudor (Crișul Chișineu-Criș)

CSM Tîrgu Mureș – Crișul Chișineu-Criș 32-27 (19-11)

Tg. Mureș: Ugran, Popovici – Târșoagă 6, Munteanu 5, Bărăbaș 5, Darie 5, Stîngu 5, Bucin 5, Ola 1, Radu, Cozma, Lăcătuș, Sîngeorzan, Popeanu, Ghemeș. Antrenor: Mihaela Evi.

Crișul: Nemoianu, Corha, Salata – Klimek 8, Damian 4, Boldor 4, Lucușa 3, Iuga 3, Petrușe 3, Puț 2, Haidu, Morge, Preda, Tudose. Antrenor: Sebastian Tudor.

Celelalte rezultate ale etapei: CSU Vest Timișoara – CSU Reșița 23-19 (8-7) și Minaur II Baia Mare – CSU Oradea 34-23 (15-12).

Foto: Pixel Pro Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *