SCM Craiova remizează la Nykøbing și rămâne în cărți pentru calificarea în sferturile Cupei EHF

În pofida rezultatelor nu tocmai grozave din ultima lună, deținătoarea Cupei EHF a făcut un joc bun în Danemarca și a reușit un egal care o păstrează în lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției. Echipa olteană a condus la pauză la Nykøbing, însă gazdele au întors și conduceau cu 20-17 cu 4 minute înainte de final. Costa, Tătar și Ianăși (cu 20 de secunde înainte de final) au izbutit, însă, să înscrie pentru o remiză ce se poate dovedi foarte importantă pentru SCM Craiova. Astfel, Podravka Vegeta conduce grupa, cu 8 puncte, fiind urmată de Nykøbing, cu 5 puncte, cele două echipe urmând să se întâlnească sâmbătă, 9 februarie, în Croația. În cazul unei victorii a gazdelor, Craiova (cu 3 puncte la activ) s-ar putea califica, în condițiile în care ar învinge duminică, pe teren propriu, pe Bera Bera (care are 4 puncte), având avantajul rezultatelor directe împotriva echipei daneze.

Nykøbing Falster Håndbold – SCM Craiova 20-20 (8-9)

Nykøbing: Greve – Pedersen 4, Olsen 4, Westberg 2, Sunami 2, Lagerquist 2, Wallen 2, Housheer 2, Kristiansen 1, Nielsen 1. Antrenor: Jacob Larsen.

Craiova: Dzhukeva –  Tătar 5, Gjorgjievska 4, Ianăși 3, Tănasie 3, Trifunovic 1, Șelaru 1, Seric 1, Vizitiu 1, Costa 1. Antrenor: Bogdan Burcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *