De la minus 1 la pauză, la plus 14 în final în seria D a eșalonului secund feminin

Primul meci al etapei a XV-a din seria D a Diviziei A de handbal feminin s-a disputat la Arad, acolo unde vicelidera clasamentului, Crișul Chișineu-Criș, a primit vizita ”satelitului” prim-divizionarei Minaur Baia Mare, echipă în fața căreia pierduse la limită pe teren propriu la jumătatea lunii octombrie. Prima repriză a partidei de joi a fost una echilibrată, maramureșencele terminând în avantaj, 16-15, neanunțând ”furtuna” din mitanul secund. Repriza a doua a fost una nebună, gazdele înscriind de șapte ori la rând în primele 10 minute, serie completată cu o alta, de șase, în finalul jocului, încheiat cu o victorie categorică a formației pregătite de Sebastian Tudor.

Am intrat foarte greu în meci, cu multe ratări în situație de unu la unu cu portarul, iar ceea ce pregătisem pentru această partidă nu se regăsea pe teren. Știam că Baia Mare este o echipă disciplinată din punct de vedere tehnico-tactic și ne-am pregătit pentru acest lucru. În cea de-a doua repriză am luat doar 8 goluri și am marcat la foc automat, oferindu-le suporterilor noștri și puțin spectacol, împreună cu o victorie clară. Urmează câteva zile libere pentru fetele noastre, fiindcă s-a adunat puțină oboseală, după care vom pregăti meciul din cupă, în care ne dorim o victorie. Sebastian Tudor (antrenor Crișul Chișineu-Criș)

Crișul Chișineu-Criș – Minaur II Baia Mare 38-24 (15-16)

Crișul: Nemoianu, Corha – Boldor 9, Klimek 8, Damian 5, Puț 5, Preda 4, Iuga 3, Haidu 3, Cherecheș 1, Lucușa, Tudose, Morge. Antrenor: Sebastian Tudor.

Baia Mare: Agoston, M. Dumanska – Sămânț 7, Jolobovici 4, Tout 4, Bîșcă 3, Surducan 3, Băcanu 1, Moru 1, Toma 1, Asaftei, Demian, Bochiș, Horomniac, Roatiș. Antrenori: Ioana Marta, Sorin Rădulescu.

Foto: Pixel ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.