Sighișoara câștigă la Oradea și trece pe primul loc în seria D a eșalonului secund masculin

Victorie importantă a formației CSM Sighișoara în partidă de sâmbătă, de la Oradea, din cadrul etapei a 13-a a seriei D din Divizia A masculină. După 20 de minute echilibrate, orădenii au înscris de 5 ori la rând între minutele 22 și 27, conducând cu 16-12, gazdele intrând apoi la pauză cu avantaj minim. Oaspeții au luat conducerea încă din startul mitanului secund, desprinzându-se decisiv între minutele 40 și 44, cu trei goluri consecutive care au dus scorul la 23-27, diferența crescând ulterior și la 7 goluri. De notat că golgeterul echipei sighișorene a fost juniorul Ovidiu Irimia, care evoluează și la CSS Sighișoara. Cu această victorie, sighișorenii trec pe prima poziție a clasamentului, cu 27 de puncte, având două puncte avans față de Szejke Odorhei, care joacă marți, la Sibiu, și trei puncte în fața celor de la CSM Oradea.

Am făcut o primă repriză bună dar, din păcate, în cea de-a doua repriză nu am reușit să găsim soluții pentru a combate apărarea Sighișoarei. Pot spune că a fost cel mai slab meci făcut de noi,  ne-a lipsit maturitatea jocului și am suferit și multe eliminări, adică am jucat 16 minute în inferioritate. Nu ne rămâne decât să continuăm să muncim pentru următoarele partide și să eliminăm greșelile făcute în acest meci. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

CSM Oradea – CSM Sighișoara 29-34 (17-16)

Oradea: Duma, Ene – Liberț 10, Munea 6, Pomian 4, Crăciun 4, Cîrchea 2, Radu 2, Mihăilescu 1, Szasz. Antrenor: George Tăutu.

Sighișoara: Seieșan, Costin – Irimia 9, Nuțu 7, Cristea 5, Santeiu 5, Babă 4, Barb 4, Pop, Sîncelean, Răduț. Antrenor: Sorin Mureșan.

Foto: Facebook CSM Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *