Reșița obține a 11-a victorie, Sânnicolau Mare se împiedică acasă

Etapa a paisprezecea a seriei C din Divizia A de handbal masculin a adus o mare surpriză, înregistrată la Sânnicolau Mare, acolo unde Unirea s-a încurcat cu ultima clasată, CSU Poli Timișoara, care a obținut primul punct din campionat. La Reșița, lidera seriei a obținut o victorie previzibilă în fața celei de-a doua clasate, după o primă repriză foarte bună și o a doua mai puțin reușită. CSU Târgu Jiu a stat.

CSM Reșița – CSU Craiova 34-27 (19-9)

Reșița: Simulescu, Vuiță – Mledenciu 6, Daia 6, Heimbach 3, Vulpe 3, Bahan 3, Starchenko 3, Bărbuș 3, Belchite 3, Radosavlevici 3, Boriceanu 1, Barbu, Gîrban, Rohozneanu. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

Craiova: Lupitu, Gheorghe, Gheorghiță 1 gol – Iovănescu 5, Păun 5, Ianăși 5, Luntraru 4, Gușatu 4, Rușeanu 2, Mănescu 1, Budoiu. Antrenor: Cătălin Popescu.

A fost o primă repriză foarte bună, în care băieții au înțeles ce le-am transmis, însă, din păcate, repriza a doua nu a fost ceea ce ne-am dorit. Urmează meciul de la Timișoara, pe care ne dorim să îl câștigăm, iar apoi o pauză de două săptămâni. Ilie Vaidasigan (antrenor CSM Reșița)

Unirea Sânnicolau Mare – CSU Poli Timișoara 25-25 (13-12)

Sânnicolau: Hegeduș, Dărăbuț – Morar 8, Balog 3, Vișan 3, Drăgănescu 3, Pascari 3, Roosz Suba 2, Parasca 1, Gabor 1, Beker 1, Ungureanu, Homneac, Mutu. Antrenor: Jozsef Roosz Suba.

Timișoara: Mărușcă – Sonohat 9, Niță 7, Talpoș 3, Hotca 2, Miclea 2, Badea 1, Boanchiș 1. Antrenor: Victor Țâmpu.

Am avut un început de joc bun, însă după aceea am fost moi pe finalul primei reprize și începutul celei de-a doua. Ne-am revenit, am condus la două goluri, dar am suferit o eliminare în minutul 58 și 20 de secunde, iar Poli a profitat de superioritate și de greșelile noastre și ne-a egalat. Asta e, mergem mai departe… Jozsef Roosz Suba (antrenor Unirea Sânnicolau Mare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *