Victorie importantă a campioanei cu Potaissa Turda / Constantin Ștefan: ”E o victorie de moral pentru noi, după ce am ratat calificarea în finala cupei”

Ultimul meci al etapei a 22-a din Liga Zimbrilor s-a disputat în capitală, în sala ”Dinamo”, acolo unde campioana a primit replica Potaissei Turda. După o primă repriză plină de greșeli, cu numeroase goluri înscrise pe contraatac și faza a doua, ardelenii au intrat la pauză cu avans de un gol, după ce Irimuș a apărat un 7 metri executat de Descat la ultima fază. Potaissa a condus în majoritatea timpului în repriza secundă, însă Dinamo a revenit pe final și a obținut o victorie importantă, apropiindu-se la un punct de Potaissa, care continuă să ocupe locul al treilea în clasament.

Dinamo București – Potaissa Turda 33-31 (16-17)

Dinamo: Grigoraș, Heidarirad – Gavriloaia 9, Negru 6, Descat 6, Komogorov 5, Alouini 3, Zulfic 1, Kuduz 1, Mousavi 1, Acatrinei 1, Savenco, Șandru. Antrenor: Constantin Ștefan.

Turda: Irimuș, Fleșer – Szoke 10, Ghiță 5, Rotaru 3, Pavel 3, Thalmaier 3, Cîntec 2, Pop 2, Ignat 2, Lazăr 1, Talas, Iancu, Laslo. Antrenor: Horațiu Gal.

A fost un meci viu disputat, cu multe goluri, dar foarte încrâncenat, cu multe eliminări de 2 minute. Am obținut o victorie importantă, împotriva unei echipe care își dorește clasarea pe un loc cât mai bun în perspectiva play-off-ului. E o victorie muncită, de moral, în condițiile în care, la sfârșitul săptămânii trecute, nu am reușit să jucăm finala Cupei României. Luni seara, ne așteaptă un meci foarte important cu Steaua, ne dorim cu ardoare să ne luăm revanșa și să obținem încă 3 puncte, care ne vor urca în clasament. Pe această cale, vreau să le mulțumesc suporterilor noștri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare luni, să ne susțină și să ne poarte către o victorie împotriva Stelei. Constantin Ștefan (antrenor Dinamo București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *