Vești rele de la Tîrgu Mureș: Andreea Târșoagă are ruptură de ligament încrucișat / Mihaela Evi: ”Poate ar trebui o campanie națională care să îndemne la fair-play”

Din păcate, investigațiile medicale au confirmat cele mai negre suspiciuni în cazul accidentării handbalistei mureșene Andreea Târșoagă. Tânăra sportivă, care fusese convocată la lotul A ce va participa în această săptămână la Golden League, s-a accidentat la partida de cupă CSM Tîrgu Mureș – U Cluj, în urma unei faze pe care Handbal Mania v-a prezentat-o și pe care o puteți vedea AICI. Andreea va fi supusă unei intervenții chirurugicale și va absenta de pe teren circa 6 luni.

Din păcate, sezonul pentru Andreea e încheiat, ruptură de ligament încrucișat. E nedrept, e un copil atât de bun, nu merită ce i se întâmplă. Greu îmi găsesc cuvintele. Poate ar trebui o campanie națională care să îndemne la fair-play, pentru ca astfel de momente să nu se mai întâmple. Nu fac cinste handbalului. Mihaela Evi (antrenor CSM Tîrgu Mureș)

Foto: Pixel ProSport

Un comentariu la „Vești rele de la Tîrgu Mureș: Andreea Târșoagă are ruptură de ligament încrucișat / Mihaela Evi: ”Poate ar trebui o campanie națională care să îndemne la fair-play”

  • 19/03/2019 la 19:30
    Permalink

    Andreea Tarsoaga este jucatoarea mea preferata. Mare talent. D-na Evi exagereaza insa. Faze dintrtr-astea vezi in fiecare meci. A fost doar un ghinion teribil. A aterizat cu piciorul rasucit, cumva. Senocico este o jucatoare de clasa si nu am vazut, de-a lungul carierei prodigioase, sa joace dur. Mai degraba a suportat duritatile altora. Petrus nici atata. Sunt colege la nationala de tineret. In viata fiecarei handbaliste apar si asemenea momente dificile. Curaj Andreea. Te iubim si te asteptam la toamna.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.