Eden Hairi, la despărțirea de CSM Bacău: „Am încredere în sportivii băcăuani, care sunt niște profesioniști desăvârșiți”

Antrenorul Eden Hairi și-a reziliat luni, pe cale amiabilă, contractul cu nou-promovata CSM Bacău, aflată pe penultimul loc în Liga Zimbrilor cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. La următorul joc de campionat, de la Timișoara, echipa va fi condusă de George Călin, antrenorul „satelitului” grupării băcăuane. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, Eden Hairi, la despărțirea de CSM Bacău.

Mulțumesc CSM Bacău, un club profesionist, care merită să-și păstreze locul în Liga Zimbrilor. Respect decizia clubului, care vine într-un moment în care, chiar dacă evoluția echipei este una în ascensiune, rezultatele ultimelor etape nu au reușit să aducă punctele necesare care să asigure liniștea dinaintea începerii play-outului. Am încredere în sportivii noștri, care sunt niște profesioniști desăvârșiți, că vor avea evoluții la superlativ pentru a-și îndeplini obiectivul propus. Eden Hairi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *