Sandu Iacob: ”Ne-am dorit să obținem mai mult la Constanța, dar încărcătura emoțională acumulată în această perioadă s-a consumat”

CSM Focșani e foarte aproape de o mare performanță, calificarea în play-off, însă echipa vrânceană trebuie să aștepte confirmarea cel puțin până miercuri, când Minaur joacă acasă cu CSM București. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul Sandu Iacob, după înfrângerea de la Constanța.

E clar că ne-am dorit să ne obținem mai mult la Constanța, dar conectarea emoțională a scăzut odată cu trecerea timpului, încărcătura emoțională acumulată în această perioadă s-a consumat și n-am putut să menținem un nivel bun de joc pe întreaga durată a partidei. Nu e o scuză, e vorba de obișinuința noastră ca grup să jucăm multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp, recuperarea mentală nu a fost cea mai bună și, din acest motiv, ne-am adaptat pe parcursul jocului și am schimbat puțin strategia. Dacă e să ne uităm la diferența de scor sau la numărul de goluri primite putem spune că am făcut un meci rău, dar sunt și aspecte pozitive pe care le-am obținut împotriva unui adversar valoros. Felicitări Constanței pentru succes. Nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru a câștiga miercurea viitoare cu Timișoara, la Focșani. Datorită avansului de 7 puncte față de Minaur Baia mare, avem prima șansă la calificarea în play-off. Sunt două variante: una e să obținem o victorie cât mai repede, care ne-ar duce matematic în play-off, ori să așteptăm un pas greșit al adversarului. Cel mai la îndemână e să ne câștigăm punctele și atunci nu vom mai fi nevoiți să așteptăm celelalte rezultate. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.