Sandu Iacob: ”Ne-am dorit să obținem mai mult la Constanța, dar încărcătura emoțională acumulată în această perioadă s-a consumat”

CSM Focșani e foarte aproape de o mare performanță, calificarea în play-off, însă echipa vrânceană trebuie să aștepte confirmarea cel puțin până miercuri, când Minaur joacă acasă cu CSM București. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul Sandu Iacob, după înfrângerea de la Constanța.

E clar că ne-am dorit să ne obținem mai mult la Constanța, dar conectarea emoțională a scăzut odată cu trecerea timpului, încărcătura emoțională acumulată în această perioadă s-a consumat și n-am putut să menținem un nivel bun de joc pe întreaga durată a partidei. Nu e o scuză, e vorba de obișinuința noastră ca grup să jucăm multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp, recuperarea mentală nu a fost cea mai bună și, din acest motiv, ne-am adaptat pe parcursul jocului și am schimbat puțin strategia. Dacă e să ne uităm la diferența de scor sau la numărul de goluri primite putem spune că am făcut un meci rău, dar sunt și aspecte pozitive pe care le-am obținut împotriva unui adversar valoros. Felicitări Constanței pentru succes. Nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru a câștiga miercurea viitoare cu Timișoara, la Focșani. Datorită avansului de 7 puncte față de Minaur Baia mare, avem prima șansă la calificarea în play-off. Sunt două variante: una e să obținem o victorie cât mai repede, care ne-ar duce matematic în play-off, ori să așteptăm un pas greșit al adversarului. Cel mai la îndemână e să ne câștigăm punctele și atunci nu vom mai fi nevoiți să așteptăm celelalte rezultate. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *