Constanța câștigă clar ultimul test înaintea meciului decisiv cu Holstebro

Cu patru zile înaintea partidei din Cupa EHF, cu Holstebro, decisivă pentru calificarea în sferturile competiției, HC Dobrogea Sud a jucat acasă, în etapa a 24-a a Ligii Zimbrilor, cu CSM Focșani. După evoluția mai puțin convingătoare de vineri, de la Bacău, dobrogenii s-au impus clar în fața unei echipe care este la un pas de calificarea în play-off. Cu o poartă foarte bună, dar și cu multe mingi recuperate în defensivă, care le-au permis goluri ușoare pe contraatac și faza a doua, echipa gazdă a mai obținut trei puncte importante, care o plasează în postura de favorită a câștigării sezonului regulat.

HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Focșani 38-27 (16-12)

Constanța: Iancu, Mitrevski 1 gol – Vujovic 7, Nistor 4, Kevic 4, Chikovani 4, Nikolic 4, Mladenovic 3, Toma 2, Csog 2, Buricea 2, Andrei 2, Mocanu 1, Markoski 1, Crnoglavac 1, Malinovic. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Focșani: Tevzadze, Cloșcă – Pătru 6, Hagiu 4, Rață 3, Hrimiuc 3, Moisă 2, Miroiu 2, Mocanu 2, S. Rotaru 1, Năstăsie 1, Sladic 1, Popovici 1, Posa 1, Eros, Gramatic. Antrenor: Sandu Iacob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *