Odorheiul câștigă la Turda și continuă lupta pentru promovare

Prima partidă a etapei a 17-a din seria D a Diviziei A de handbal masculin s-a disputat vineri după amiază la Turda, acolo unde ”satelitul” Potaissei a primit vizita formației Szejke Odorheiu Secuiesc. Aflată în lupta pentru calificarea la turneul semifinal, echipa harghiteană a început meciul tare, având 6-1 în minutul 7, după care a obținut o victorie lejeră, la capătul unui joc în care toți jucătorii de câmp s-au aflat pe lista marcatorilor. Victoria de la Turda îi urcă pe cei de la Szejke Odorhei pe locul al doilea, cu 2 puncte mai mult dar și cu un meci în plus disputat față de CSM Oradea, care va juca luni acasă, cu Minaur II Baia Mare. Sâmbătă, lidera CSM Sighișoara va juca în deplasare, cu HC Sibiu.

Potaissa II Turda – Szejke Odorheiu Secuiesc 28-41 (12-18)

Turda: Fleșer, Aldea, Bob – Laslo 7, Butiurka 6, A. Ghivil 3, Drăgoi 3, Barta 3, Negrea 3, Pop 2, C. Ghivil 1, Man, Oltean, Bocoș. Antrenor: Iulian Alexandru.

Odorhei: S. Orban, Jobb – Komporaly 7, Daninfeld 7, Fekete 5, Konya 4, L. Orban 4, Lorinczi 3, Szasz 3, Jere 2, Palatka 2, Kopacz 1, Pal 1, Lazar 1, Hadnagy 1. Antrenor: Lorant Sipos.

Foto: kezilabda.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *