CSM Vaslui, la a optsprezecea victorie consecutivă în Divizia A masculină

Antepenultima etapă a sezonului regulat din seria A a eșalonului secund masculin a consemnat victorii ale primelor două clasate, de altfel singurele echipe cu drept de promovare din această serie. CSM Vaslui a mai obținut o victorie categorică, de data aceasta în fața „satelitului” prim-divizionarei CSU Suceava. Vasluienii pregătesc turneul semifinal, unde nu vor avea o grupă ușoară, alături de cealaltă echipă din Divizia A care a înregistrat victorii pe linie, CSM Reșița, de CS Medgidia și de a doua clasată din seria D, adică Szejke Odorhei sau CSM Oradea. Pentru echipa lui Leonard Bibirig urmează un meci în deplasare la echipa de pe locul 2 în serie, CSU Galați.

CSM Vaslui – CSU II Suceava 48-24 (21-8)

Vaslui: Petrila, Cioată, Pralea – A. Farcaș 9, R. Farcaș 7, Dragon 5, Cumpănici 5, Carali 5, Dediu 4, Polocoşer 3, Poteră 3, Hodorogea 2, Voinea 2, Iozu 2, Popa 1, Amihăesi. Antrenor: Leonard Bibirig.

Suceava: Duman, Șoldan – Alupoaei 8, Fedic 5, Jităreanu 4, Lupu 3, Cozorici 3, Burac 1, Oargă, Ivan, Bejinariu, Roșu. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *