Lituanienii au spart ușa vestiarului la Târgoviște / Cum a explicat acest gest antrenorul Andriuska și ce au declarat Manuel Montoya și Ionuț Iancu despre victoria cu Lituania

Handbaliștii lituanieni au fost extrem de nervoși după înfrângerea de la Târgoviște, mai ales din cauza arbitrajului, „răzbunându-se” pe ușa vestiarului, pe care au spart-o (foto jos). Iată cum a explicat acest gest, cu un zâmbet în colțul gurii, antrenorul Mindaugas Andriuska: „Când au ajuns la vestiar, ușa era încuiată, doctorul o încuiase, iar ei au încercat să o deschidă. Dacă va trebui să o plătească cineva, acela e doctorul echipei, el e de vină”. În ceea ce privește jocul, selecționerul lituanian a spus: „Felicit echipa României, dar vă promit o mare luptă în partida de duminică. E adevărat că am fost nemulțumiți de unele decizii ale arbitrilor, mai ales de felul în care au schimbat unele decizii. Nu ne-a surprins echipa României, știam că au jucători de calitate  dar la fel sunt și ai noștri.”

Selecționerul României, Manuel Montoya, a declarat:”Cred că jucătorii noștri au dat astăzi totul pe teren și sunt foarte mulțumit de felul în care s-au prezentat. E foarte greu să pregătești un meci în doar trei zile, dar acesta e calendarul și trebuie să ne adaptăm. Am avut și destui jucători indisponibili, însă acest colectiv a demonstrat astăzi că poate câștiga și cred că o poate face și duminică, în Lituania. Echipa crede în ea și ne vom lupta și vom da totul pentru a învinge și în Lituania. Cred că nu am asistat azi la un joc murdar, a fost un meci în limitele sportivității.”

Unul din cei mai buni jucători ai partidei, Ionuț Iancu, a spus: „Știam că vom avea un meci foarte greu, însă eu am avut încredere, am văzut la antrenamente că suntem mai omogeni și că putem face o treabă bună. Mă bucur că a fost multă lume la meci și le mulțumim pentru felul în care ne-au susținut. Sigur că eventuala absență a lui Truchanovicius ar fi un avantaj pentru noi, dar oricum mergem în Lituania să ne luptăm pentru a câștiga.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *