CSM Tîrgu Mureș a încheiat sezonul regulat cu o victorie acasă / Mihaela Evi: ”Mergem la Făgăraș cu gândul la Liga Florilor, indiferent de premonițiile de prin târg”

Lidera detașată a seriei D din eșalonul secund feminin a încheiat sezonul regulat cu o partidă pe teren propriu, în compania ocupantei locului al treilea, CSU Reșița. Oaspetele au avut o primă repriză foarte bună și au intrat la pauză cu 3 goluri avans, mureșencele au refăcut handicapul în debutul reprizei secunde și s-au desprins decisiv în ultimele 10 minute. CSM Tîrgu Mureș încheie sezonul cu 19 victorii și o singură înfrângere, urmând să joace la turneul semifinal cu Rapid București, CSU Neptun Constanța și Activ Plopeni.

Când am plecat la drum, în vară, ne-am propus ca obiectiv de performanță clasarea pe locurile 1 – 3 la terminarea sezonului regulat în Divizia A și calificarea la turneul final de junioare 1. Și am visat să umplem sala Polivalentă. Cu excepția accidentării Andreei Târșoagă, a fost un sezon plin de realizări și de bucurii. Am reușit să aducem tot mai multă lume la sală, iar la Tîrgu Mureș handbalul a devenit un fenomen. Deși ne-am îndeplinit obiectivul, ne dorim mai mult. Suntem o echipa tânără și ambițioasă, am câștigat împreună cam tot ce se putea câștiga la junioare, așa că promovarea în prima ligă e cu adevărat o provocare pentru noi. Avem sprijinul autorităților locale și mergem la Făgăraș cu gândul la Liga Florilor, indiferent de premonițiile de prin târg. Cred că toate echipele pornesc cu aceeași șansă și nu-mi doresc decât ca cel mai bun să câștige. Mihaela Evi (antrenor CSM Tîrgu Mureș)

CSM Tîrgu Mureș – CSU Reșița 24-19 (9-12)

Tg. Mureș: Ugran 1 gol, Stan – Stîngu 6, Munteanu 5, Cozma 4, Ola 3, Lăcătuș 2, Moldovan 1, Sîngeorzan 1, Ghemeș 1, Radu, Bărăbaș, Popeanu, Hodor. Antrenor: Mihaela Evi.

Reșița: Roman, Ioța, Popescu – Șerban 7, Cristea 5, Ion 3, Vlădășel 2, Vezentan 1, Șiman 1, Bledea, Baldovin, Ibănișteanu, Dumitrescu. Antrenor: Cristian Busuioc.

Foto: Pixel ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *