Maximum de puncte pentru CSM Reșița în sezonul regulat / Ilie Vaidasigan: ”Așteptăm cu nerăbdare meciul cu CSM Vaslui, va fi un moment al adevărului pentru noi”

CSM Reșița a încheiat sezonul regulat în seria C a Diviziei A masculine cu o partidă pe teren propriu împotriva ultimei clasate din serie, CSU Poli Timișoara. Conform așteptărilor, echipa reșițeană s-a impus la scor și a terminat această fază a campionatului cu 16 victorii din tot atâtea jocuri. La turneul semifinal, programat la începutul lunii viitoare, CSM Reșița va fi în grupă cu cealaltă echipă din eșalonul secund masculin care a înregistrat victorii pe linie, CSM Vaslui, dar și cu Szejke Odorhei și CS Medgidia.

Ilie Vaidasigan este un antrenor fericit în anul debutului său, este fericit că nu a pierdut nicio partidă în sezonul regulat, fericit că a avut ocazia să construiască o echipă tânără și competitivă. Mă bucură, de asemenea, faptul că vom aborda turneul semifinal fără accidentări și suspendări și avem o stare emoțională excelentă. Mergem la turneul semifinal să câștigăm fiecare meci și așteptăm meciul cu CSM Vaslui cu mare nerăbdare, va fi pentru noi ca un moment al adevărului, pentru a vedea ce am muncit în acest an. Ilie Vaidasigan (antrenor CSM Reșița)

CSM Reșița – CSU Politehnica Timișoara 43-28 (21-11)

Reșița: Vuita, Simulescu – Mledenciu 12, Starchenko 12, Daia 6, Belchite 5, Bahan 2, Bărbuș 2, Heimbach 2, Vaidasigan 1, Boriceanu 1, Vulpe. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

Timișoara: Crețu, Maiorovits, Marusca – Niță 8, Sonohat 5, Hotca 5, Vuia 4, Badea 2, Jurcă 1, Talpoș 1, Bologa 1, Micle 1, Boanchiș, Mermeze, Mihăilă. Antrenor: Victor Țâmpu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.