Branislav Angelovski: ”Se dorește ca Dinamo să joace finala cu CSM București, pentru a avea două meciuri acasă”

La finalul partidei SCM Poli Timișoara – HC Dobrogea Sud Constanța (22-22), team-managerul formației dobrogene a făcut declarații acide la adresa Federației Române de Handbal. ”A fost un meci foarte dur și foarte urât, a fost făcut urât de oficialii federației, care au venit aici să facă un joc în afara celui de pe teren. Noi am știut asta, dar nu e problemă, tot timpul suntem așa. Ăsta n-a fost un meci făcut pentru ca Timișoara să câștige, ci pentru ca noi să pierdem, fiindcă ar fi mai ușor pentru Dinamo să joace cu CSM București, ca să joace două meciuri acasă, despre asta a fost în meciul de azi, în timp ce cu Constanța ar trebui să joace două meciuri în deplasare. Asta e clar, 100% adevărat, dar voi, jurnaliștii nu știți aceste lucruri, însă este adevărat”, a declarat Branislav Angelovski.

Sursa: radiotimisoara.ro

Un comentariu la „Branislav Angelovski: ”Se dorește ca Dinamo să joace finala cu CSM București, pentru a avea două meciuri acasă”

  • 02/05/2019 la 21:01
    Permalink

    Porcaria sistemului cu play-off…. Dupa 1 an de zile de lupte cu adversarii si cu arbitrii, castigi lejer la 7 (SAPTE) puncte, dupa care se joaca aceasta tampenie, marca Dedu si prin miscari ”fine” pe care ei cred ca nu le vede nimeni, te mananca arbitrii la un meci si poti sa pierzi campionatul… Cei care cunosc fenomenul numit handbal stiu foarte bine ce fel de om este antrenorul Timisoarei, care a facut si echipa dupa asemanarea lui si ce sa vezi…. i-a cartonas rosu antrenorul nostru, pentru ca urmatorul meci e la CSM, si aia nu stiu sa castige decat daca sunt ajutati… Pai mai draga Dedu vrei cumva performanta in Europa cu echipe campioane pe care le numiti voi sau cele care au valoare? Sa nu raspunzi ca stiu ce ai sa spui…. Dupa cum arata handbalul romanesc nu vad la conducerea frh, dupa ce iese Dedu la pensie, binenteles, decat pe Fenici (si el ne ”iubeste” la fel de mult)… Asa tara asa conducatori, la toate nivelurile

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *