Daniel Georgescu: ”Îl rog pe domnul Angelovski să nu mai treacă pe la casele de pariuri înainte să facă astfel de declarații și să-și vadă de echipa lui”

Fostul vicepreședinte al FRH și creatorul actualei echipe de handbal a clubului Dinamo București, Daniel Georgescu, a ținut să-i răspundă team-managerului echipei HC Dobrogea Sud Constanța, Branislav Angelovski, după declarațiile făcute la finalul partidei de la Timișoara.

În legătură cu declarațiile lui Branislav Angelovski, aștept din partea comisiilor federale să ia atitudine, dar nu ca atunci când domnul în cauză era jucător și își lovea adversarii cu genunchii sau cu pumnii și primea doar avertisment. Nu înțeleg ce are cu clubul Dinamo, suntem în serii diferite, eu chiar mi-aș dori să jucăm în finală cu Constanța, iar dacă ei doresc, jucăm primele două meciuri la ei, numai să ne spună. Vreau să-i aduc aminte domnului Angelovski că anul trecut, înaintea unui meci de la Constanța, m-a rugat să nu ne apărăm corect șansele pentru ca echipa lui să rămână în obiectiv, fiindcă îi mirosea a demitere. Îl mai rog să nu mai treacă pe la casele de pariuri înainte să facă astfel de declarații și să-și vadă de echipa lui. În acest sezon, am jucat de trei ori cu Constanța, și la ei și la noi, și știe toată lumea cine a ieșit triumfător de fiecare dată. Să lăsăm handbalul acolo unde este, iar domnul Angelovski să se ducă de unde a venit cu declarațiile dumnealui. Respect Constanța, dar nu pot să respect astfel de manifestări. La bugetul pe care-l au, să facă bine să-și caute jucători, nu să pluseze la jucătorii altor echipe, care mai sunt și sub contract. În final, mai spun doar atât: trăiască nașul și cu finul (Stănescu și Angelovski) și știe fiecare despre ce vorbesc. Daniel Georgescu

2 comentarii la „Daniel Georgescu: ”Îl rog pe domnul Angelovski să nu mai treacă pe la casele de pariuri înainte să facă astfel de declarații și să-și vadă de echipa lui”

 • 02/05/2019 la 21:40
  Permalink

  Eeeee, dragi handbaliști, ca să vedeți și voi ce caracter are acest Daniel Georgescu, cum spune el ce aranjamente a facut cu Angelovski, cum dă el din casă, dar nu tot, adică nu și acelea care îl incriminează. Prin urmare, aveți grijă ce afaceri faceti cu Georgescu, ca omul pârăște…

  Răspunde
 • 04/05/2019 la 09:59
  Permalink

  Dinamo este mai puternică anul acesta și are cele mai mari șanse să câștige campionatul. Dar, întreb și eu pentru un prieten, dacă cei din Constanța au cel mai mare buget, cum reușesc cei de la Dinamo să dea cele mai mari salarii!?! Știu, sunt confidențiale și nu pot fi declarate sumele REALE plătite… Din cauza voastră a celor care transformați sportul în afaceri personale nu mai există performanță.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *