Györi Audi ETO KC este din nou campioana Europei

Györi Audi ETO KC a câștigat duminică seara finala Champions League disputată la Budapesta. Echipa maghiară s-a impus pe merit în fața rusoaicelor de la Rostov-Don, într-o atmosferă senzațională, după ce a avut ceva probleme în prima repriză și a trăit periculos finalul de meci. Campioana Rusiei a condus în primele 25 de minute, însă după aceea n-a mai găsit soluții în fața unei apărări foarte exacte a formației maghiare. Cu toate acestea, Rostov-Don a revenit spectaculos pe final, de la 21-25 în minutul 53 a înscris de 3 ori la rând și nu mult a lipsit să ducă meciul în prelungiri. Ambros Martin s-a agitat extrem de mult pe margine și, după ce a fost aclamat de fanii maghiari la prezentarea echipelor dinaintea finalei, a sfârșit prin a fi huiduit la premiere.

Györi Audi ETO KC – Rostov-Don 25-24 (15-11)

Gyor: Leynaud, Kiss, Grimsbo – Amorim 7, Gorbicz 6, Brattset 3, Oftedal 3, Bodi 3, Kristiansen 1, Groot 1, Hansen 1, Pintea, Tomori, Mork, Puhalak, Fodor. Antrenor: Gabor Danyi.

Rostov: Sedoykina, Pessoa, Mekhdieva – Abbingh 7, Managarova 5, Makeeva 5, Vyakhireva 3, Kuznetsova 2, Sen 1, Bobrovnikova 1, Slivinskaya, Maslova, Kalinichenko, Tazhenova, Borshchenko, Kozhokar. Antrenor: Ambros Martin.

Foto: Facebook EHF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *