Imagini de la ultima acțiune Plan Talent și opinia tranșantă a antrenorilor implicați: proiectul trebuie să continue !

În perioada 23-29 iunie, la Plopeni, a avut loc acțiunea Plan Talent, dedicată sportivilor născuți în anii 2004-2005. La această acțiune au participat 56 de sportivi (dintre care 4 născuți în 2006) și 13 tehniceni (găsiți lista participanților AICI). Antrenorii români implicați în proiect au ținut să-și exprime un punct de vedere vizavi de viabilitatea acestuia: ”acțiunea Plan Talent are ca scop selecția continuă, monitorizarea și instruirea tinerilor sportivi cu reale calități specifice handbalului de performanță. Plan Talent a început în februarie 2018 și a continuat cu mai multe acțiuni în diferite orașe din țară. În această acțiune, de la Plopeni, s-a urmărit difenitivarea lotului de cadeți care va reprezenta România în întreceri internationale. Antrenorii prezenți la această acțiune consideră că Plan Talent, promovat de FRH și Jordi Giralt, trebuie să continue și la viitoarele generații, pentru revigorarea handbalului masculin românesc”.

I-am solicitat părerea despre recent încheiata acțiune și antrenorului coordonator, tehnicianul spaniol Jordi Giralt Alberich, ”părintele” proiectului Plant Talent.

Evaluarea activității oferă rezultate pozitive, datorită nivelului de implicare a tuturor participanților. Toate activitățile desfășurate au fost excelente (antrenamentul, recuperarea, sesiunile video, meetingurile individuale și colective), iar mediul de lucru a fost optim, atât în sală, cât și în afara salii. Felicitări tuturor jucătorilor pentru că ne-au ”injectat” cu bucurie și dorința continuă de a progresa, depunând un efort constant în acest sens. Eu sincer cred că nivelul acestui grup este foarte înalt și că, muncind, cu siguranță acești tineri handbaliști ne vor surprinde pe toți în viitor. Vreau să adresez mulțumiri și felicitări antrenorilor pentru abilitatea și disponibilitatea de a munci ca o adevărată echipă timp de multe ore, în beneficiul jucătorilor. Consider că a fost o activitate grozavă, ale cărei beneficii se vor vedea în viitor. Jordi Giralt Alberich

Un comentariu la „Imagini de la ultima acțiune Plan Talent și opinia tranșantă a antrenorilor implicați: proiectul trebuie să continue !

  • 29/06/2019 la 15:20
    Permalink

    Domnul Jordi ar trebui sa rămână în România! Face o treaba excelenta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *