Ion Crăciun: ”Bera Bera este tare imprevizibilă ca joc”

Corona Brașov revine pe scena handbalului feminin european în această toamnă, când va evolua direct în turul al doilea preliminar al Cupei EHF. Gruparea de sub Tâmpa va întâlni câștigătoarea dublei manșe dintre echipa spaniolă Super Amara Bera Bera și cea elvețiană LK Zug Handball. Antrenorul Ion Crăciun este convins că gruparea ce provine din Țara Bascilor va fi adversara Coronei Brașov.

Le-am urmărit şi ştiu cam ce fel de echipă este Amara Bera Bera. Spun asta pentru că mi-e greu să cred că elveţiencele pot face o surpriză să se califice şi să ajungă ele în meciul cu noi. Aşadar, mă aştept să jucăm cu Amara Bera Bera, care este tare imprevizibilă ca joc. Deşi au făcut multe transferuri în ultima vreme, sunt sigur că au rămas puternice. Se apără foarte bine, sunt agresive şi pornesc foarte repede pe contraatac. Nu este tocmai comod să joci cu o astfel de echipă, însă ne vom lua toate măsurile pentru această dublă manşă. Ion Crăciun (antrenor Corona Brașov)

Pe de altă parte, site-ul oficial al echipei spaniole pomenește de faptul că cele două formații s-au întâlnit în sezonul 2007-2008 al Cupei Cupelor, atunci când Rulmentul Brașov a eliminat-o pe AKABA Bera Bera în semifinale, după 27-28 în Spania și 39-30 la Brașov. De asemenea, spaniolii menționează transferurile făcute de Corona în această vară, în frunte cu Cristina Laslo și Ivona Pavicevic.

Sursa foto și declarație: Facebook ASC Corona Brașov Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *