Constantin Ștefan: ”Cred că am câștigat pe bună dreptate Supercupa României”

Rep.: Cum a fost meciul cu Timișoara ?

Constantin Ștefan: A fost un meci așa cum ne așteptam, foarte dificil, împotriva unei echipe destul de omogene, cu un joc foarte agresiv în apărare. Am condus ostilitățile de la început și cred că am câștigat pe bună dreptate un nou trofeu pentru Dinamo București.

Rep.: Cu toate acestea, ați trăit periculos finalul de meci. Se poate spune că intervențiile lui Heidarirad au făcut diferența ?

C.S.: Așa e, Heidarirad a apărat două mingi foarte importante, dar să nu uităm că și noi am ratat o aruncare de la 7 metri în ultimul minut. De asta e frumos acest joc, cu răsturnări de situație, când nu știi cine va câștiga din minutul 1 până în minutul 60. Sper ca astfel de meciuri să se repete în noul sezon competițional.

Rep.: Ați folosit doar un jucător din cei nou-veniți, pe Vujic. Care e situația celorlați, ținând cont că sunt mai puțin de trei săptămâni până la primul meci din Champions League ?

C.S.: Situația celorlalți e în curs de rezolvare și sper să-i avem cât mai repede în lot, pentru a ne  putea folosi de ei, cu mențiunea că Vrankovic și Jamali se află în perioada de recuperare după accidentări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *