Debut entuziasmant al campioanei României în Champions League

Campioana României a debutat cum nu se putea mai bine în noua ediție a Champions League, în partida de pe teren propriu împotriva campioanei Germaniei, în fața căreia a obținut o victorie convingătoare, după un joc pe care l-a dominat. Prima repriză a fost de-a dreptul nebună, cu 38 de goluri marcate pe fondul unui joc în mare viteză. Oaspetele le-au surprins în mai multe rânduri pe vâlcence cu repuneri rapide, dar campioana României a replicat cu un joc strălucitor în ofensivă. Vâlcea a condus în permanență, diferența maximă fiind de 3 goluri, cu excepția finalului de repriză, când Bietgheim a condus pentru prima și ultima dată, 14-13 în minutul 23, după patru goluri consecutive. Campioana României a intrat, totuși, cu două goluri avans la cabine și a început în trombă mitanul secund, desprinzându-se la 25-20 în minutul 38, după golul înscris de Da Silva. Diferența a crescut la șase goluri patru minute mai târziu, 27-21, nemțoaicele au avut o revenire, dar nu mai aproape de trei goluri, pentru ca Vâlcea să aibă un final entuziasmant și să obțină o victorie clară și meritată. În etapa următoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca în Franța, cu Brest, sâmbătă, 12 octombrie.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – SG BBM BIETIGHEIM 34-27 (20-18) Arbitri: Vanja Antic / Jelena Jakovljevic (Serbia)

Vâlcea: Dumanska, Ciucă, Batinovic – Norgaard 7, Elghaoui 5, Da Silva 5, Fernandez 5, Liscevic 4, Lopez 3, Glibko 3, Florica 2, Băcăoanu, Gonzalez, Zamfirescu, Adespii, Savu. Antrenor: Florentin Pera.

Bietigheim: Salamakha, Eckerle – Van der Heijden 8, Malestein 6, Aardahl 4, Lauenroth 3, Kudlacz-Gloc 3, Visser 2, Naidzinavicius 1, Loerper, Woller, Berger, Gautschi, Patorra, Braun. Antrenor: Martin Albertsen.

Foto: Ionuț Buharu (Facebook Hand-Ball)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *