A cincea victorie a Potaissei Turda în Liga Zimbrilor

Penultimul meci al etapei a șaptea din Liga Zimbrilor s-a desfășurat sâmbătă, la Turda, acolo unde Potaissa a primit vizita Stelei. După o primă repriză dominată de gazde, acestea au intrat la pauză cu un avans de 4 goluri. Steaua a revenit în mitanul secund și a egalat la 17 în minutul 47, oaspeții conducând apoi cu 20-18 în minutul 51. La acest scor, turdenii au înscris de 5 ori la rând în următoarele 8 minute, tranșând soarta jocului. Potaissa Turda ocupă locul al treilea cu 16 puncte, în timp ce Steaua se află pe locul 4, cu 13 puncte.

 „Ambele echipe aveau nevoie de aceste puncte. Ei veneau după o înfrângere cu Baia Mare, care probabil i-a motivat și mai mult. Am început foarte bine, am avut un avantaj de patru goluri la pauză, dar în partea a doua, odată cu accidentarea lui Szoke, au fost câteva momente de brambureală, de care Steaua a profitat și s-au distanțat la două goluri. Îmi felicit băieții că nu s-au pierdut, au rămas puternici în apărare și am reușit să recuperăm mingea, iar pe faza a doua să marcăm”, a declarat antrenorul gazdelor, Horațiu Gal, pentru site-ul clubului.

POTAISSA TURDA – STEAUA BUCUREȘTI 23-22 (13-9) Arbitri: Claudiu Belean / Marcel Sas

Turda: Irimuș, Szopka – Ghiță 5, Terzic 4, Szoke 3, Șandru 3, Thalmaier 2, Pavel 2, Cîntec 1, Laslo 1, Iancu 1, Lazăr 1, Ghivil, Pințoiu, D. Pop, Talas. Antrenor: Horațiu Gal.

Steaua: Stănescu, Bucătaru – Constantina 4, Burlacu 4, Mihalcea 3, Florea 3, Da Silva 2, Humet 2, Aslanian 2, Milosevic 1, Johannson 1, Stavrositu, I. Pop, Valadao, Grbovic, Olaru. Antrenor: Sandu Iacob.

Foto: Facebook Potaissa Turda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.