Gabriel Armanu a debutat cu dreptul pe banca Dunării Călărași

Debut victorios pentru noul tehnician al Dunării Călărași, Gabriel Armanu, în deplasarea de la Buzău. După ce gazdele au avut un început mai bun, conducând cu 4-2 în minutul 7, călărășenii au preluat conducerea după ce au înscris de 4 ori la rând, intrând apoi la pauză cu un avans de 3 goluri. Dunărea s-a desprins la 22-17 în minutul 47, având 4 goluri avans 12 minute mai târziu, 26-22. Buzoienii n-au mai reușit decât să reducă diferența, oaspeții trecându-și în cont a cincea victorie a sezonului, care-i urcă momentan pe ultima poziție care duce în play-off.

A fost un meci în care ambele echipe își puneau speranțe dată fiind nevoia de puncte a ambelor formații. Am condus aproape tot jocul, mai puțin primele 10 minute. A fost un spectacol frumos, atât pe teren, cât și în tribune, dar și o victorie muncită! Mă bucur că fac parte din noul proiect al Dunării Călărași, felicit echipa pentru efortul și munca depuse în această partidă. Era importantă o victorie la acest debut, dar mai important este să reușim să legăm cât mai multe victorii. Gabriel Armanu (antrenor Dunărea Călărași)

HC BUZĂU – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 24-26 (12-15) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Buzău: Manole – Dumitrana 8, Fabacary 6, Șania 3, Mironescu 2, Ionescu 2, Bejinariu 2, Roșca 1, Tălmaciu, Scarlat, Grasu, Alexandru, Oprea. Antrenor: Eliodor Voica.

Călărași: Șelaru, Rusu – Broască 10, Hanțaru 4, Dospinescu 4, Dumitriu 3, Radojkovic 2, Zacaciurin 2, Sandu 1, M. Bujor, G. Bujor, Soare, Vujadinovic, Panait. Antrenor: Gabriel Armanu.

Foto: Facebook AHC Dunărea Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *