Eșec usturător pentru Măgura Cisnădie în Cupa EHF

Măgura Cisnădie și-a început noua aventură în grupele Cupei EHF într-o sală de școală generală la Koprivnica, acolo unde campioana Croației a lăsat intrarea liberă la primul meci oficial din acest an. Din păcate, echipa ardeleană și-a început parcursul în grupe așa cum l-a încheiat pe cel de anul trecut, cu o înfrângere la scor (26-38), după ce a ținut pasul cu adversara doar 20 de minute.

După un început de joc echilibrat, croatele s-au desprins la 4-2 în minutul 8, dar Măgura a egalat 4 minute mai târziu, chiar dacă a avut de suportat și două minute de inferioritate. Podravka a refăcut însă diferența pe fondul unor greșeli ofensive ale româncelor, care au egalat la 7 în minutul 16, după ce Mirela Pașca apărase o aruncare de la 7 metri. Erorile ofensive ale oaspetelor au apărut din nou, iar campioana Croației conducea cu 12-9 în minutul 22, după un contraatac fructificat de Stanko, iar Alexandru Weber a solicitat primul time-out. Măgura n-a făcut față ritmului de joc al adversarelor în finalul primei reprize, iar croatele au intrat la pauză cu un avans de 6 goluri, după o primă repriză în care echipa din Cisnădie a avut un procentaj de reușită a aruncărilor de doar 52%. Repriza secundă a fost un galop de sănătate al echipei croate, antrenorul Saracevic rulând tot lotul pe care l-a avut la dispoziție. Duminica viitoare, Măgura va juca pe teren propriu cu echipa maghiară Siofok.

HC PODRAVKA VEGETA – MĂGURA CISNĂDIE 38-26 (18-12) Arbitri: Sherif Xhema / Besfort Jahja (Kosovo)

Podravka: Risovic, Ecimovic – Milosavljevic 10, Stanko 7, Tsakalou 6, Mugosa 4, Milosevic 3, Karlovcan 2, Gjorgjijevska 2, Dzono 2, Turk 1, Beganovic 1, Popovic, Jandrasic, Franusic, Benko. Antrenor: Zlatko Saracevic.

Măgura: Voicu, Pașca – Moldovan 8, Ujkic 4, Nan 3, Vinyukova 3, Ani-Senocico 3, A. Predoi 1, Tănasie 1, D. Predoi 1, Panici 1, Gatzel 1, Crăciun. Antrenor: Alexandru Weber.

Foto: Facebook Măgura Cisnădie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *