EXCLUSIV / Petra Blazek: Când intri pe teren, trebuie să crezi mereu în victorie

Campioană în sezonul trecut cu SCM Râmnicu Vâlcea, Petra Blazek a evoluat excelent duminică împotriva fostei sale echipe, având o contribuție importantă la egalul reușit de Gloria Buzău împotriva campioanei. Iată un scurt interviu, realizat după partida de duminică, cu portarul echipei buzoiene și al naționalei Austriei.

Rep.: Cum a fost să joci împotriva fostei tale echipe, cu care ai cucerit titlul de campioană anul trecut ?

Petra Blazek: Desigur că a fost un meci special, atât pentru mine, cât și pentru celelalte jucătoare care au evoluat la Vâlcea, după cum s-a văzut, au fost multe emoții în timpul jocului și după încheierea lui. 

Rep.: Ați crezut într-o victorie împotriva campioanei ?

P.B.: Desigur că, atunci când intri pe teren, trebuie să crezi mereu că poți învinge, chiar și atunci când joci împotriva unei echipe mult mai puternice, altfel nu ar mai avea rost să joci. Știam că va fi un meci foarte greu, Vâlcea e prima clasată, are o echipă experimentată, cu 12 jucătoare care au evoluat la ultimul campionat mondial, e la un nivel foarte ridicat din punct de vedere fizic și are un ritm foarte rapid pe faza de atac. Chiar dacă am fost conduse în repriza a doua la 3 și la 4 goluri, am luptat până la final și am avut chiar șansa de a câștiga, dar cred că putem fi mulțumite cu acest rezultat de egalitate.

Rep.: Ce crezi că poți obține cu Gloria Buzău în acest sezon ?

P.B.: Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre obiective în acest moment, fiindcă, după cum vedeți, campionatul este foarte echilibrat. Trebuie doar să luăm fiecare meci în parte, iar cel mai important joc este întotdeauna cel care urmează.

Foto: Facebook Gloria Buzău handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *