CSM București începe anul cu o victorie la Slatina

Vicecampioana CSM București a jucat duminică dimineață la Slatina, într-un meci restanță din etapa a șaptea a Ligii Florilor. Gazdele au avut un început de vis, conducând cu 6-3 în minutul 9, însă bucureștencele au marcat apoi de 4 ori la rând și au intrat cu un avans de trei goluri la pauză. Echipa olteană a oferit o replică bună și în repriza secundă, reușind să țină aproape de vicecampioane până în ultimul sfert de oră. CSM București s-a desprins la 24-19 în minutul 48 și la 26-20 în minutul 50, diferența de șase goluri menținându-se până în minutul 57. Slatina a marcat de 4 ori la rând în finalul partidei, rămânând cu consolarea unei înfrângeri onorabile în fața unei echipe mult mai valoroase, care a avut doar 6 jucătoare pe lista marcatoarelor în acest meci.

CSM SLATINA – CSM BUCUREȘTI 27-29 (11-14) Arbitri: Ionuț Ghiță / Sebastian Topliceanu

Slatina: Stan, Nagy – Ostase 6, Vădineanu 5, Stoicănescu 5, Drăghici 3, A. Andrei 3, Cârligeanu 2, Chitacu 1, Popescu 1, Rusu 1, Șchiopu, Vasiliu, Corban. Antrenor: Victorina Bora.

București: Dedu, Grubisic, Ion – Neagu 6, Cvijic 6, Omoregie 6, Pintea 4, Grbic 4, Curea 3, Torstensson, Perianu, Klikovac, Marin, Vâlcan. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *