Final încins la Timișoara, Milos Dragas și-a executat fosta echipă

Meci dramatic duminică seara la Timișoara, în Liga Zimbrilor. SCM Poli Timișoara și Potaissa Turda au oferit o partidă echilibrată, cu numeroase răsturnări de scor. Oaspeții au condus în majoritatea timpului în prima repriză, chiar și la 3 goluri, dar bănățenii au revenit și au intrat cu avantaj minim la pauză. Turdenii au revenit la conducere în debutul mitanului secund, însă a fost rândul timișorenilor să revină, iar finalul a fost extrem de tensionat. În minutul 59, la 24-23 pentru Poli, oaspeții au primit o aruncare de la 7 metri, iar Cristi Fenici a fost eliminat, decizie contestată vehement de căpitanul gazdelor, care a primit și o a doua eliminare din acest motiv. Szoke a egalat de la 7 metri, apoi gazdele au avut atacul în ultimul minut, însă Păiuș, singur la semicerc, a aruncat în capul lui Irimuș. Mai erau 11 secunde, Horațiu Gal a cerut time-out, iar Milos Dragas a aruncat de la 10 metri în stânga lui Tcaciuc și a marcat golul victoriei oapseților, când mai erau 4 secunde, trimițându-și fosta echipă mai aproape de play-out.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – POTAISSA TURDA 24-25 (12-11) Arbitri: Claudiu Belean / Marcel Sas

Timișoara: Tcaciuc, Babasafari – Șomlea 9, Marjanovic 4, Cîmpan 4, Fenici 3, Păiuș 1, Milosevic 1, Irimescu 1, Baican 1. Antrenor: Pero Milosevic.

Turda: Irimuș, Szopka – Ghiță 6, Thalmaier 5, Dragas 5, Talas 3, Cîntec 2, Iancu 1, Szoke 1, Rohozneanu 1, Szoke 1, Savic, Pop. Antrenor: Horațiu Gal.

A fost un meci tensionat, de luptă, pe care ne-am dorit să-l câștigăm sau cel puțin să nu-l pierdem! Am fost foarte aproape de a scoate cel putin 1 punct dar nu știu ce să zic… Cred că ce era de spus s-a spus până acum de fiecare echipă care joacă împotriva Potaissei Turda. Ne dorim în continuare să rămânem uniți, pentru că am pierdut 3 jucători în pauza de iarnă, și să ne batem la fiecare meci pentru cele trei puncte puse în joc. Cristian Fenici

Foto: Facebook SCM Politehnica Timișoara

Un comentariu la „Final încins la Timișoara, Milos Dragas și-a executat fosta echipă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *