Liga Zimbrilor / Minaur Baia Mare, la a patra victorie consecutivă

Etapa a 20-a din sezonul regulat al Ligii Zimbrilor a programat vineri seară, la Focșani (deoarece sala din Buzău a fost ocupată cu o selcție pentru Eurovision), partida dintre penultima clasată (HC Buzău) și ocupanta locului al treilea. După un început bun al buzoienilor, care conduceau cu 2-1 în minutul 5, maramureșenii au marcat de 5 ori la rând în următoarele 6 minute, dar gazdele au revenit și au egalat la 12 în minutul 26. Finalul primei reprize a fost al oaspeților, care au intrat cu 3 goluri avans la pauză. În repriza secundă, Buzăul a ținut aproape timp de 12 minute (19-20, min. 42), după care Minaur s-a desprins treptat, a condus cu 27-20 în minutul 53 și a reușit a patra victorie consecutivă, dar și a patra victorie în deplasare în acest sezon. Băimărenii se mențin pe locul 3, cu 40 de puncte.

HC BUZĂU – MINAUR BAIA MARE 27-30 (13-16) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

Buzău: Manole, Crăciunescu – Nosrati 7, Mironescu 4, Dumitrana 3, Șania 3, Grasu 2, Ionescu 2, Alexandru 2, Oprea 2, Tălmaciu 1, Anton 1, Sîrbu, Cîrstea, Scarlat. Antrenor: Eliodor Voica.

Baia Mare: Țenghea, Ciobanu – Botea 7, Bera 5, Buzle 4, Vojvodic 4, Haiduc 4, Mureșan 2, Nagy 1, Csepreghi 1, Brajovic 1, Cristescu 1, Bușecan. Antrenor: Stephane Plantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *