CSU Suceava scoate la licitație tricouri celebre pentru ajutorarea Spitalului Județean din Suceava

Divizionara secundă CSU Suceava a demarat o strângere de fonduri pentru sprijinirea celei mai greu încercate unități spitalicești din România, Spitalul Județean din Suceava. ”Totul a pornit de la o discuție pe care am avut-o cu Iulian Andrei, care mi-a spus că are câteva tricouri pe care ar dori să le scoată la licitație pentru a ajuta spitalul din Suceava. Apoi, am contactat împreună mai mulți colegi din toată țara și am fost foarte plăcut surprins că foarte multă lume a răspuns pozitiv inițiativei, donând tricouri pentru această cauză. Le mulțumim tuturor și îi așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să ni se alăture”, ne-a declarat antrenorul Adrian Chiruț. Printre tricourile care pot fi achziționate licitând pe contul de Facebook al echipei (CLICK AICI)se numără cele ale lui Nikola Karabatic, Kiril Lazarov, Bogdan Pralea, Demis Grigoraș, Viorel Fotache, Georgică Cîntec, Cristian Adomnicăi, Cristian Fenici, Ionuț Georgescu, Liviu Mironescu, Răzvan Gavriloaia, Ovidiu Mihăilă, Ștefan Laufceac, Iuliu Csepreghi și mulți alții.

Iată și postarea CSU Suceava în legătură cu acest subiect: ”Suceava trece prin momente grele dragi concetățeni și iubitori ai sportului. În această perioadă, în care suntem puși la grea încercare, trebuie să rămânem uniți și să ne mobilizăm fiecare, pentru că orice ajutor în lupta dusă pe viață și pe moarte împotriva coronavirusului este binevenit. De aceea, noi, colectivul echipei de handbal de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, care respectăm cu strictețe regula impusă de autorități, aceea de a sta acasă, am decis să organizăm pe facebook o licitație de tricouri purtate de jucători cunoscuți din țara noastră și din străinătatate, cel mai important fiind al francezului Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbaliști din toate timpurile. Scopul acțiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Județean din Suceava, care are mare nevoie de echipamente și medicamente. Sperăm ca acțiunea noastră să fie împărtășită de cât mai mulți iubitori ai sportului din mediul online și să-și atingă scopul pentru care a fost inițiată, acela de a pune la bătaie orice resursă pentru a învinge acest virus periculos, astfel încât viața noastră de zi cu zi să își reia cât mai repede cursul normal.
Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului.
Ca și regulament, procesul de licitație al fiecărui tricou va rămâne activ un număr de 7 zile din momentul în care a fost urcat pe facebook. Prețul de pornire este de 150 de lei per tricou, cu excepția celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care pleacă de la 450 de lei.
Câștigătorii licitației vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însă detalii suplimentare vor putea obținute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruț și Iulian Andrei.
Așa cum nu o dată s-a spus că sportul înseamnă viață, așteptăm ca multă lume să se alăture demersului nostru, atât din țară cât și din străinătate, astfel încât această inițiativă sinceră se bucure de succes.
Uniți împotriva coronavirusului!”

2 comentarii la „CSU Suceava scoate la licitație tricouri celebre pentru ajutorarea Spitalului Județean din Suceava

  • 02/04/2020 la 22:42
    Permalink

    Felicitări și multa bafta în această acțiune! Cred că „baza”celor care vor dona va fi formată din sportivi. Este momentul să și scoateți din buzunar, nu doar să băgați. Spun asta pentru ca am văzut într-o postare,vaicareli, că handbaliștii, sărăcuții, vor primi de la Guvern, doar câteva sute de euro. Dragilor, salariile celor mai mulți dintre angajați nu sunt mai mari de „doar”câteva sute de euro, adică sub o mie de euro.Si vorbesc de medici (rezidenți) profesori, economiști… Voi sunteți învățați cu mii de euro. Foarte bine. Meritați și zeci de mii de euro, dar, atenție, NU de la buget! Cred că sunt foarte multe cluburi subvenționate 100 %de la bugetele locale. Hai să plătească Primăriile salariile voastre de mii de euro și să lăsăm medicii să se expună contaminării că nu sunt bani pentru măști, combinezoane, materiale de dezinfecție, etc. Este fair-play??? Întreb și eu!

    Răspunde
  • Pingback:Suceava va avea buget pentru Liga Zimbrilor – Handbal Mania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *