Suceava va avea buget pentru Liga Zimbrilor

Consiliul de Administrație al CSU Suceava a avut miercuri o ședință, la care a participat și primarul municipiului, Ion Lungu. Veștile au fost bune pentru echipa de handbal pregătită de Adrian Chiruț și Iulian Andrei, care au primit asigurări că vor avea fondurile necesare evoluției în Liga Zimbrilor. De altfel, din acest an, CSU Suceava se bucură și de sprijinul a doi sponsori privați. Bucovinenii vor participa, în această vară, la turneul de promovare în primul eșalon masculin.

Este clar că se dorește promovarea în prima ligă, din moment ce ni s-a dat liber la transferuri și ni s-a garantat bugetul pentru acest an. Această garanție o puteam primi doar din partea domnului primar și a domnului rector. Sunt alături de noi și se fac eforturi mari să ne întărim echipa. În primul rând, avem nevoie de întăriri pentru a promova, apoi pentru a rezista in Liga Națională. Crescând numărul de echipe din prima ligă, este foarte greu de adus jucători români, dar suntem în discuții, iar în cel mai scurt timp sper să încheiem și niște contracte, a declarat antrenorul Adrian Chiruț pentru gazetasv.ro.

Altfel, în perioada de criză generată de pandemia de COVID-19, gruparea suceveană s-a remarcat atât prin strângerea de fonduri pentru Spitalul Județean Suceava, cât și prin implicarea antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei în acțiuni de voluntariat sub egida Fundației Umanitare Nord 2001.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *