EXCLUSIV / Variantă de avarie pentru sezonul viitor: turul campionatului disputat într-unul sau mai multe turnee de sală!

Miercuri a avut loc o întâlnire între conducerea Federației Române de Handbal și reprezentanții cluburilor din Liga Zimbrilor și a celor care vor participa la turneul de promovare în primul eșalon masculin. Subiectul a fost modalitatea de începere și disputare a sezonului 2020-2021, în condițiile în care termenul stabilit inițial (19 august) nu poate fi respectat. Președintele Alexandru Dedu a propus disputarea turului sezonului regulat într-un mega-turneu de 45 de zile! Astfel, echipele ar urma să rămână o lună și jumătate în localitatea unde ar urma să aibă loc turneul, cu etape ce s-ar desfășura din 3 în 3 zile. Propunerea nu a fost tocmai pe placul echipelor, care au propus disputarea turului în cadrul  a trei turnee de câte 5 etape, adică 15 zile. O decizie va fi luată după consultările pe care Alexandru Dedu le va avea cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului.

Turneul de promovare va avea loc pe durata a trei zile, cele 4 participante (Suceava, Botoșani, Alexandria și Sânnicolau Mare) urmând să joace fiecare cu fiecare. Marea necunoscută rămâne, însă, data la care se vor putea disputa meciuri de handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *