Înfrângere pentru Vâlcea la primul meci din Champions League

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut sâmbătă seara prima partidă disputată în cadrul grupei B a Ligii Campioanelor, pe terenul echipei franceze Brest Bretagne Handball, în fața a aproape 3000 de spectatori. Diferența finală este, însă, un pic cam mare (28-21), dacă ținem cont de faptul că echipa pregătită de Florentin Pera a jucat în foarte  multe momente de la egal la egal cu o adversară foarte valoroasă, în fața căreia pierduse de două ori în stagiunea precedentă.

Vâlcea a făcut o primă repriză foarte bună, în care a condus cu 8-5 în minutul 18 și a avut procentaje bune la aruncări (67%), atacuri (67%) și poartă (40%). Din păcate, jocul echipei oltene s-a rupt după minutul 40, de la 16-16, când au apărut numeroase greșeli pe atacul pozițional, dar și ratări în situație de unu la unu cu portarul. Așa se face că procentajele au scăzut simțitor, 50% la atacuri și aruncări și 6% la poartă. Aici trebuie menționat că Marta Batinovic s-a accidentat ușor la încălzire și a evoluat doar câteva minute în debutul partidei. Pentru SCM Râmnicu Vâlcea urmează un meci pe teren propriu sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17, cu danezele de la Odense, care au trecut în prima etapă de Borussia Dortmund cu 32-27.

BREST BRETAGNE HANDBALL – SCM RÂMNICU VÂLCEA 28-21 (12-12) Arbitri: Daniel Freitas / Cesar Carvalho (Portugalia)

Brest: Darleux, Toft – Gros 8, Pop-Lazic 7, Coatanea 3, Niakate 3, Loseth 2, Mauny 2, Kobylinska 1, Gullden 1, Foppa 1, Lassource, Lagattu, Fofana, Catani, Jaukovic. Antrenor: Laurent Bezeau.

Vâlcea: Batinovic, Ciucă – Lopez 4, Fernandez 3, Glibko 3, Norgaard 3, Elghaoui 2, Trifunovic 2, Liscevic 1, Aardahl 1, Nikolic 1, Gonzalez 1, Florica, Minevskaja, Dăscălete, Marin. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Facebook Brest Bretagne Handball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *