Liga Zimbrilor se transformă într-un circ de proastă calitate / Aprindeți lumina la FRH!

Din păcate, campionatul primului eșalon masculin ajunge deja să își stabilească ierarhiile după alte criterii decât cele sportive. Pentru că un ministru incompetent nu poate fi combătut de o federație indolentă, sistemul cu turnee decide incorect soarta unor jocuri și pune în pericol sănătatea sportivilor, obligați să joace 6 partide în 8 zile.

Două echipe au fost obligate de boală să renunțe la turneul al doilea și să piardă în mod absurd 6 jocuri. Fiind vorba de echipe din Moldova, „cei mari” se fac că plouă, doar Reșița și într-un târziu Timișoara au spus că nu e corect. Ia să fi fost Dinamo, Constanța sau Turda în situația echipelor moldovene… Ar mai fi continuat campionatul în formatul ăsta? Greu de crezut!

De altfel, sâmbătă, despre Constanța a circulat insistent zvonul că ar avea 5 cazuri pozitive, care s-au „negativat” subit. Așa o fi fost, dar „mersul pe burtă” în cazul ăsta e ciudat, nu? Nu am dat și nu vom da nume de bolnavi de Covid-19, dar avem informații că sunt mult mai multe cazuri în Liga Zimbrilor decât cele făcute publice, plus că la Sfântu Gheorghe vor juca mai mulți sportivi care au avut contact direct cu bolnavi de Covid și ar fi trebuit să fie în izolare.

Opriți mascarada măcar în ceasul al doisprezecelea și lăsați campionatele să se desfășoare normal! Așteptăm și luări de poziție și din partea celor care sunt foarte vocali când e vorba de propriile interese, dar și din partea celui care a ajuns în fruntea handbalului românesc din postura de șef al unei ligi pe care a abandonat-o și care trebuie să susțină interesele cluburilor. Aprindeți lumina la FRH!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *