Declarații după Rapid – CSM Slatina 19-19 / Carmen Amariei: ”Aceste turnee, unde ne adunăm 16 echipe ca să avem de unde pleca, nu sunt cea mai bună soluție”

Carmen Amariei (antrenor Rapid București): ”Cred că nu e un rezultat bun pentru nicio echipă și mai cred că meritam victoria, chiar dacă adversarele au încercat să ne opună rezistență. Anumite momente de indisciplină pe care le-am avut, inclusiv la ultima fază a partidei, au făcut ca meciul să se încheie la egalitate, ceea ce nu avantajează niciuna din echipe. Din punctul meu de vedere, aceste turnee, doar să ne adunăm 16 echipe ca să avem de unde să plecăm, cred că nu sunt cea mai bună soluție. Totuși, e bine că am pornit, deși mă uit cum s-au înmulțit cazurile de coronavirus la băieți și cred că suntem cam expuși. Ar fi mult mai bine să jucăm un campionat cu tur-retur.”

Victorina Bora (antrenor CSM Slatina): ”Îmi doresc ca echipa mea să trateze fiecare meci așa cum a făcut cu cel de astăzi. Trebuie să aibă mai multă încredere în ele, fiindcă puteam câștiga jocul de azi cu ceva mai multă încredere. Probabil că au fost timorate, a fost și startul de campionat după atâtea luni de pauză, dar le felicit pentru atitudinea pe care au avut-o. Mereu le spun că nu sunt importante jucătoarele super-valoroase, dacă nu reușim să facem o echipă, iar eu cred că noi am demonstrat astăzi că am fost o echipă de la început până la sfârșit. Le spun mereu să joace până la ultimul fluier la meciului, iar astăzi au făcut-o.”

Eliza Buceschi (Rapid): ”Un meci care nu a avut continuitate și îmi pare rău de rezultat, fiindcă cred că am avut victoria în mâini, când am condus cu două goluri pe final, însă n-am reușit să profităm de acel avantaj și cred că azi am pierdut două puncte. Eu am stat aproape 10 luni, m-am gândit mereu la handbal, mi-am dorit mult să revin, dar mai am mult de muncit. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să am continuitate, să joc din ce în ce mai mult.”

Lorena Ostase (CSM Slatina): ”Ne bucurăm pentru punctul obținut. Din păcate, am cedat puțin în a doua repriză, dar, pe final, am revenit de la minus două goluri și am reușit să nu luăm gol în ultimele 40 de secunde. Sunt foarte fericită că am început campionatul, putea fi mult mai bine. Țin să-mi felicit colegele, abia am așteptat să înceapă campionatul, ne-am bucurat pentru fiecare fază în parte și sper să jucăm în continuare și să ne bucurăm de fiecare meci.”

Credit foto: Alex Nicodim

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *