Liga Florilor / Deja vu cu Gloria Buzău și CSM București

Era de așteptat ca, după înfrângerea severă (16-30) din semifinalele Cupei României, de pe 5 septembrie, handbalistele Buzăului să aibă o reacție de orgoliu și să le facă viața grea celor de la CSM București, mai ales că bucureștencele au fost lipsite de aportul Cristinei Neagu. Ei bine, nu a fost așa, iar soarta partidei a fost tranșată încă din prima repriză. Degeaba a cerut Ovidiu Mihăilă două time-outuri aproape unul după altul, în minutele 12 și 17, fiindcă buzoiencele au avut o evoluție dezastruoasă pe faza de atac, făcând cadou numeroase mingi adversarelor, care au înscris pe contraatac în neștire. După 19-6 pentru CSM la pauză, repriza secundă a fost doar una de antrenament pentru cele două echipe, Buzăul rămânând cu palida consolare de a fi ”câștigat” la limită partea a doua a partidei. Handbalistele bucureștene i-au făcut victoria cadou antrenorului Adrian Vasile, a cărui zi de naștere a fost joi, și se pregătesc de meciul de duminică, de la București, cu Ferencvaros, din Champions League.

SCM GLORIA BUZĂU – CSM BUCUREȘTI 20-32 (6-19) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

Buzău: Iordache, Polocoșer – Iuganu 5, Livrinikj 4, Petruș 3, Subțirică-Iovănescu 2, Ujkic 1, Munteanu 1, Moldovan 1, Stoleru 1, Janjusevic 1, Shteriova 1, Rotaru, Petrovic, Ilie. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

CSMB: Grubisic, Dedu – Dembele 6, Moisă 5, Bazaliu 5, Pintea 4, Omoregie 3, Klikovac 2, Perianu 2, Martin 2, Fînaru 1, Smeets 1, Lazovic 1, Cvijic, Jipa. Antrenor: Adrian Vasile.

Credit foto: ALEX NICODIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *