Victorie categorică pentru CSM București în Germania, în Champions League

Lipsită de aportul Cristinei Neagu, accidentată la un antrenament, CSM București s-a impus duminică fără probleme (32-22) pe terenul ultimei clasate din grupa A a Ligii Campioanelor, SG BBM Bietigheim, singura echipă care nu a avut niciun meci amânat în primele șase etape. Echipa bucureșteană a avut ceva probleme în repriză, însă valoarea superioară a jucătoarelor pregătite de Adrian Vasile și-a spus cuvântul în a doua jumătate a partidei.

Echipa bucureșteană n-a avut o primă repriză strălucită, salvată însă de ultimele 7 minute când CSM-ul a reușit un parțial de 4-0 și a încheiat prima jumătate a meciului cu un gol spectaculos, înscris de Lazovic din ”aeriană”. Cea mai bună jucătoare a primei reprize a fost portărița Jelena Grubisic, cu un procentaj de 44%, însă atacul bucureștean a avut un procentaj de doar 56%. La adăpostul celor 4 goluri avans, bucureștencele au zburdat în debutul mitanului secund, iar un gol la vinclu reușit de Omoregie a dus scorul la 19-11 în minutul 36, obligându-l pe antrenorul Markus Gaugisch să ceară time-out. A fost cu folos, fiindcă gazdele au reușit 5 goluri consecutive în următoarele 4 minute și a fost rândul lui Adrian Vasile să solicite întreruperea jocului. Și acest time-out a fost cu folos, iar oaspetele și-au revenit și s-au desprins la nouă goluri în următoarele șapte minute (26-17) și antrenorul gazdelor a cerut iar întrerupere.

În cele din urmă a fost o diferență de 10 goluri pentru CSM, care a trecut în fruntea grupei A, cu 8 puncte și cu un meci mai mult disputat decât Vipers și Rostov, care au câte 7 puncte. Etapa a șaptea se va disputa pe 7 noiembrie, atunci când CSM București va juca la Ljubljana, cu RK Krim Mercator.

SG BBM BIETIGHEIM – CSM BUCUREȘTI 22-32 (10-14) Arbitri: Stephen Martens / Yves Schols (Belgia)

Bietigheim: Sando, Salamakha – Schulze 6, Reimer 4, Naidzinavicius 3, Lauenroth 3, Smits 2, Jensen 2, Loerper 1, Braun 1, Berger, Patorra, Jorgensen, Maidhof. Antrenor: Markus Gaugisch.

CSM: Grubisic, Dedu – Martin 7, Omoregie 7, Cvijic 4, Smeets 3, Lazovic 3, Pintea 2, Barbosa 2, Dembele 2, Moisă 1, Bazaliu 1, Perianu. Antrenor: Adrian Vasile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *