Succese categorice pentru Buzău și Cisnădie / Gheorghe Tadici a fost exasperat de arbitrul Mihai Pîrvu: ”Nu știu dacă nu are cumva buletin de Cisnădie”

Meciurile de la două fără un sfert din Liga Florilor au consemnat diferențe categorice în favoarea echipelor din Buzău și Cisnădie. Iar dacă la partida Gloria Buzău – Crișul Chișineu-Criș n-a fost o surpriză, nu același lucru se poate spune despre victoria la 15 goluri obținută de Măgura Cisnădie în fața celor de la HC Zalău. Superioritatea handbalistelor de la Cisnădie a fost evidentă, însă antrenorul Gheorghe Tadici a fost exasperat de maniera de arbitraj: ”Aceasta nu e diferența reală, la această diferență au contribuit niște factori exteriori. S-a văzut foarte clar maniera de arbitraj a domnului Pîrvu, care nu știu dacă nu are cumva vreun buletin de Cisnădie, pentru că văd că numai această echipă poate s-o arbitreze. Văd că e foarte mare înghesuială la jocurile astea ale echipei din Cisnădie. Nu contest faptul că adversarele au jucat foarte bine, în timp ce noi am jucat cam moale, s-a văzut că suntem la al patrulea meci în 6 zile. Noi am stat 17 zile în carantină, jucătoarele noastre sunt slăbite, nu sunt în plenitudinea forțelor fizice și atunci nu ești bine nici mental. Cu toate astea, eu nu pot să înțeleg maniera în care a fost condus acest meci. O să mă instruiesc cu o vizionare și probabil că, după patruzeci și ceva de ani de antrenorat, o să mai învăț și eu ceva de la domnul Pîrvu.”  De partea cealaltă, Alexandru Weber a spus: ”Nu ne așteptam la o victorie atât de categorică, Zalăul n-a fost azi în apele ei. Sunt mulțumit 75% de acest turneu, aș fi vrut să fiu 100%, dar în meciul cu Buzăul noi am fost cei care am jucat foarte slab.”

SCM Gloria Buzău a încheiat turneul de la Sfântu Gheorghe cu 4 victorii din tot atâtea meciuri, iar antrenorul Ovidiu Mihăilă e mulțumit: ”Cred că am avut o evoluție constant bună, ne-am regăsit plăcerea de a juca de la meci la meci. Am încheiat cu această victorie care reflectă diferența de valoare dintre cele două echipe și sunt fericit pentru că fetele și-au respectat emblema, identitatea și personalitatea pe care și-au construit-o în campionatul românesc.”  În schimb, antrenorul Crișului, Narcis Cîtu, nu are motive de satisfacție la capătul celor 4 etape disputate în ultimele 6 zile: ”Pentru noi, toate jocurile au fost grele la acest turneu. Nu reușim să ne concentrăm 60 de minute, avem momente când suntem în joc, după care pierdem tempo-ul jocului și facem greșeli care la nivelul acesta nu-și au rostul și care se reflectă pe tabela de marcaj. Diferența dintre primele două ligi este foarte mare, iar ca să faci față în Liga Națională trebuie să aduci jucătoare care au o anumită vârstă și o anumită experiență”.

HC ZALĂU – MĂGURA CISNĂDIE 24-39 (12-18) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Zalău: Kelemen, Teodorescu, Sabău – Mitrache 6, Severin 5, Dindiligan 4, Jlezi 4, Berbece 2, Nichitean 1, Ivan 1, Popescu 1, Lazea, Vrabie, Mihart, Șerban. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Cisnădie: Voicu, Prodan – Blazevic 8, Lisewska 7, Predoi 5, Gjorgjijevska 5, Zych 4, Radojevic 3, Tătar 3, Marin 2, Ianăși 1, Abed-Kader 1, Necula. Antrenor: Alexandru Weber.

SCM GLORIA BUZĂU – CRIȘUL CHIȘINEU-CRIȘ 41-23 (21-15) Arbitri: Daniel Bsso / Florin Tofan

Buzău: Polocoșer – Moraru 7, Iuganu 6, Condurache 5, A. Ilie 4, Moldovan 3, Petrovic 3, Shteriova 2, Gavrilă 2, Mărginean 2, B. Klikovac 2, Janjusevic 2, Rotaru 2, Subțirică-Iovănescu 1, Munteanu. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Crișul: Pășălan – Klimek 6, Snakovszki 4, Cherecheși 3, Boldor 3, Haidu 2, Tamas 2, Gaiu 1, Șamanț 1, Golusin 1, Vezentan. Antrenor: Narcis Cîtu.

Credit foto: ALEX NICODIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *