CSM București are maximum de puncte, Brăila a câștigat greu cu Slatina

CSM București a învins marți Rapidul și este singura echipă cu 5 victorii din tot atâtea partide disputate în Liga Florilor. Echipa pregătită de Adrian Vasile s-a desprins încă din start la 3-0 în minutul 3, Rapidul a ținut apoi aproape vreo 10 minute, după care CSM-ul n-a mai avut probleme. Rapidul încheie cele 4 etape de la Sfântu Gheorghe fără victorie și se află pe un surprinzător loc 14, de retrogradare, după cinci runde.

Dunărea Brăila a reușit a patra victorie în campionat, însă a avut mult de muncit în partida cu CSM Slatina. Brăilencele au intrat cu avans minim la pauză, în mitanul secund echipa olteană a revenit și a egalat de la 11-16 și 17-20, dar elevele Victorinei Bora n-au mai reușit să înscrie în ultimele 8 minute și au trecut de puțin pe lângă un nou rezultat bun, după victoria cu Bistrița. ”Din păcate, azi n-am reușit mai mult, avem puține jucătoare și am avut și un program infernal la acest turneu, numai cu echipe de cupe europene. Îmi pare rău că azi nu m-am făcut înțeleasă, însă probabil că și-a spus cuvântul și oboseala. La 9 metri am câte o jucătoare pe fiecare post, iar astăzi Larisa Tămaș și Adina Cârligeanu n-au reușit efectiv să ducă ritmul, iar asta ne-a costat, dar eu cred că am dat o replică bună. Mi-aș dori să avem mai multă încredere, fiindcă atunci când am avut, am câștigat cu Bistrița”, a declarat Victorina Bora. Antrenorul Dunării Brăila, Neven Hrupec, a spus: ”În final, suntem satisfăcuți cu punctele pe care le-am obținut, chiar dacă cred că am fi meritat mai mult cu Zalăul, când am pierdut în ultimele secunde. Am avut puțin timp de pregătire a meciurilor, dar am supraviețuit și vom face acasă o analiză a ceea ce a mers bine și ce nu la acest turneu. Știam că vom avea un meci greu cu Slatina, am pus multă inimă în joc, mai ales în apărare, dar în atac am făcut prea multe greșeli.”

RAPID BUCUREȘTI – CSM BUCUREȘTI 25-35 (13-20) Arbitri: Ionuț Ghiță / Sebastian Topliceanu

Rapid: Foggea, Dobre – Boljevic 7, Constantinescu 4, L. Popa 3, Buceschi 2, Todor 2, Craiu 2, Cavlovic 2, Badea 1, Kassoma 1, M. Ilie 1, Vacariu, Bazon, Lazăr. Antrenor: Carmen Amariei.

CSM: Dedu, Grubisic – Martin 7, Omoregie 6, Lazovic 6, Dembele 3, Pintea 3, Barbosa 3, Klikovac 2, Moisă 2, Smeets 1, Cvijic 1, Bazaliu 1, Fînaru, Jipa, Perianu. Antrenor: Adrian Vasile.

CSM SLATINA – DUNĂREA BRĂILA 20-22 (10-11) Arbitri: Robert Harabagiu / Silviu Stănescu

Slatina: Pașca, Nagy – Popescu 8, Chitacu 3, Tămaș 3, Cârligeanu 2, Ostase 2, Stoicănescu 2, Drăghici, Vădineanu, Nan, Rusu. Antrenor: Victorina Bora.

Brăila: Nenezic 1 gol, Șerban – Czeczi 7, Udriștoiu 6, Kanaval 3, Zamfirescu 2, Tiron 2, Milic 1, Preda, Bucur, Safta, Premovic, Sazdovska, Tamires, Dmitrovic. Antrenor: Neven Hrupec.

Credit foto: ALEX NICODIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *