Liga Zimbrilor / Dinamo câștigă derby-ul cu Constanța și are maximum de puncte

Dinamo București a învins-o pe HC Dobrogea Sud Constanța, scor 22-19, în epilogul etapei a XI-a din Liga Zimbrilor, continuându-și parcursul fără greșeală în campionat. Deși lipsiți de mai mulți oameni de bază (Kuduz, Ghionea, Missaoui, Bizău, Szasz, Humet), dinamoviștii s-au impus la capătul unui meci contondent, de luptă, cu defensive agresive și goluri puține.

Prima repriză a fost una a apărărilor și a portarilor Heidarirad și Iancu, consecința fiind doar 15 goluri marcate, dinamoviștii intrând cu avans minim la pauză după ce s-a mers cap la cap timp de 30 de minute. De notat și faptul că Dinamo l-a pierdut pe Vujic după numai un sfert de oră, rămânând cu o singură soluție pe postul de coordonator, Rome Hebo. Constănțenii au revenit la conducere în primele 10 minute ale mitanului secund, după care bucureștenii au fost mai inspirați în ofensivă și s-au desprins la 16-12 în minutul 49, după golul lui Vrankovic. Au fost de-ajuns două greșeli ofensive consecutive ale ”câinilor”, iar dobrogenii s-au apropiat la 17-18 în minutul 56, după golul lui Komogorov, la a cărui pătrundere s-a cerut fault în atac.  Dinamo a gestionat, însă, bine finalul de meci și a obținut a unsprezecea victorie consecutivă în campionat.

DINAMO BUCUREȘTI – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA 22-19 (8-7) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Dinamo: Heidarirad – Gavriloaia 6, Asoltanei 5, Hebo 3, Negru 2, Bannour 2, Botea 1, Savenco 1, Shebib 1, Vrankovic 1, Vujic, Mousavi, Hanțaru. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Constanța: Iancu, Vasile – Komogorov 7, Ilie 5, Susanu 2, Nistor 1, Buricea 1, Nikolic 1, Chikovani 1, Andrei 1, Blazevic, Radojevic, Șandru, Simovic, Onur. Antrenor: Djordje Cirkovic.

Credit foto: ALEX NICODIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *