O nouă echipă de seniori se naște la Ghimbav

Unul dintre centrele de handbal juniori remarcabile se află la Ghimbav, în județul Brașov, acolo unde este pe cale să se nască o poveste frumoasă la nivel de seniori. Astfel, cu sprijinul autorităților locale, clubul Sporting Ghimbav intenționează să înscrie o echipă în viitoarea ediție a Diviziei A masculine, care va fi antrenată de profesorul Florin  Paraschiv.

Autoritățile locale, sponsorii și conducerea clubului au hotărât să valorifice munca de câțiva ani a echipei conduse de Viorel Irimie, concretizată într-o piramidă completă de copii și juniori. Era un pas firesc și necesar. Am fost rugat să sprijin acest proiect de construire a unei echipe de seniori și nu am putut refuza. Nu va fi ușor, este o provocare deosebită, dar sunt sigur că împreună vom reuși să formăm o echipă puternică. Clar, pentru început ne vom baza pe cei mai talentați sportivi juniori din Ghimbav și, probabil, Brașov, urmând ca în viitor, pe măsură ce ne vom maturiza, să cooptăm și jucători cu mai multă experiență. Probabil că printre aceștia se vor număra inclusiv sportivi cu care am lucrat la CNOT Brașov. Dar mai este până atunci, important este să pregătim acești copii să facă pasul spre eșalonul seniorilor. Determinantă în alegerea mea a fost seriozitatea și entuziasmul tuturor celor care se ocupă de destinele sportului în acest oraș. Florin Paraschiv

Un comentariu la „O nouă echipă de seniori se naște la Ghimbav

  • 28/11/2020 la 16:11
    Permalink

    Foarte mult entuziasm de câțiva ani acolo, bravo lor și bravo că-i încurajați! Brașovul merită mai multă atenție la nivel județean, însă edilii par să aibă alte preocupări și în orașul Brașov și în Făgăraș… Măcar în Ghimbav să fie mai bine! Succes!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *