Naționala feminină se va reuni săptămâna viitoare fără antrenorul principal

Naționala feminină are stabilit un stagiu de pregătire a turneului preolimpic din Muntenegru, care va avea loc în perioada 19-21 martie. Stagiul va avea loc la București în perioada 23-27 februarie și va fi condus de antrenorul secund Bent Dahl, în contextul în care Adrian Vasile se află în izolare. Pentru această acțiune au fost convocate 20 de jucătoare:

Portari: Diana Ciucă, Daciana Hosu, Elena Șerban.

Linia de 9 metri: Eliza Buceschi, Alina Ilie, Cristina Laslo, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Anca Polocoșer, Andreea Popa, Laura Popa, Laura Pristăvița.

Extreme: Nicoleta Dincă, Cristina Florica, Ana Maria Iuganu, Laura Moisă, Andra Moroianu.

Pivoți: Raluca Băcăoanu, Lorena Ostase, Crina Pintea.

Nu este cea mai normală situație, pentru că antrenorul nu poate fi prezent la această acțiune, dar deja am înțeles cu toții că perioada în care suntem trebuie să ne facă să ne adaptăm, așa că am mare încredere în fete și în staff, că vor face ca lucrurile să meargă bine. În momente dificile oamenii au resurse nebănuite de putere, energie, spirit și în toate lucrurile acestea stă esența unei echipe. După această perioadă va urma o analiză a ultimei luni, apoi vom vedea ce mai avem de corectat și de remediat în perspectiva turneului preolimpic. Adrian Vasile pentru frh.ro

Foto: Sorin Pană – Facebook Sportul Ilustrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *