Liga Florilor / Slatina a fost la un pas de surpriză împotriva Buzăului

N-a lipsit mult ca primul meci al zilei de miercuri din etapa a 12-a a Ligii Florilor să aducă o nouă surpriză. CSM Slatina a condus-o în cea mai mare parte a jocului pe Gloria Buzău, însă imprecizia ofensivă din ultimele 5 minute a făcut ca gruparea olteană să plece acasă cu mâna goală, pierzând la limită, 23-24.  Slatina a controlat prima repriză, terminând cu un avantaj de două goluri, 14-12, după ce a ratat și două aruncări de la 7 metri. Buzăul a revenit în mitanul secund și a preluat conducerea în minutul 44, 18-17, însă oltencele au revenit la conducere și aveau două goluri avans în minutul 55, 23-21. De aici a intervenit black-out-ul pe faza de atac a Slatinei, iar buzoiencele au înscris de trei ori și au bifat a opta victorie în Liga Florilor.

”După cum s-a desfășurat jocul, orice rezultat era posibil, de aceea bucuria noastră e cu atât mai mare”, a spus la final antrenorul buzoian Romeo Ilie.

”Le felicit pe jucătoarele mele pentru joc și pentru atitudine. Din păcate, unele dintre ele n-au fost capabile să respecte timp de 60 de minute ce am stabilit. Dacă am fi avut răbdare în atac pe final și nu ne repezeam, poate altul era rezultatul”, a declarat Victorina Bora, antrenoarea echipei CSM Slatina.

SCM GLORIA BUZĂU – CSM SLATINA 24-23 (12-14) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

Buzău: Iordache, Polocoșer – Ilie 4, Petrovic 4, Livrinikj 4, Stoleru 3, Iuganu 3, Subțirică-Iovănescu 2, Moldovan 2, Simion 1, Petruș 1, Munteanu, Klikovac. Antrenor: Romeo Ilie.

Slatina: Nagy, Pașca – Popescu 10, Ostase 4, Cârligeanu 4, Chitacu 3, Tămaș 1, Drăghici 1, Stoicănescu, Fulgoi, Ivan, Rusu. Antrenor: Victorina Bora.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *