Rezultat dezamăgitor pentru naționala masculină în Kosovo

Selecționata masculină a României n-a reușit să câștige al treilea meci din preliminariile EURO 2022, disputat miercuri seara în capitala statului Kosovo cu o echipă pe care anul trecut o băteau cu 32-21. Jucătorii pregătiți de Rareș Fortuneanu au făcut o primă repriză bună și au intrat cu 5 goluri avans la pauză, însă în repriza a doua pe teren au intrat alte echipe. Handbaliștii noștri au fost surprinși de apărarea agresivă a kosovarilor și nu au știut să replice, astfel că echipa gazdă a egalat după numai 15 minute. Mai mult, Kosovo a preluat conducerea în minutul 57, 23-22, Dumitriu a egalat cu 90 de secunde înainte de final, după care nu s-a mai înscris. S-a terminat egal, gazdele au încins hora bucuriei, în timp ce șansele noastre de calificare s-au diminuat. Adevărul e că nu prea poți emite pretenții când înscrii doar 9 goluri într-o repriză cu Kosovo. Cele două echipe se întâlnesc din nou duminică, de la ora 18, la București.

KOSOVO – ROMÂNIA 23-23 (9-14) Arbitri: Georgi Doychinov / Yulian Goretsov (Bulgaria)

Kosovo: Berisha – Terziqi 5, Dedaj 4, Gjuka 4, Drilon Tahirukaj 3, Drenit Tahirukaj 3, Shabani 2, Jupa 2, Quni, Ramosaj, Gegaj. Antrenor: Fatim Muhaxheri.

România: Popescu, Vasile – Grigoraș 4, Negru 4, Dumitriu 3, Căbuț 3, Buzle 3, Racoțea 2, Sadoveac 2, Bujor 2, Fenici, Ghiță, Fotache, Militaru, Ilie. Antrenor: Rareș Fortuneanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *